Radu Ghetea se alatura Libra Internet Bank

Luni, 12 August 2019, ora 10:31
3361 citiri
Radu Ghetea se alatura Libra Internet Bank
Foto: Radu Ghetea

Radu Gratian Ghetea, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bancheri romani, se va alatura Libra Internet Bank, in urmatoarea perioada, ca membru al Consiliului de Administratie al bancii.

Cu o cariera de peste 40 de ani in sistemul bancar, de-a lungul careia a obtinut performante remarcabile, in calitate de lider al unor institutii financiare importante din Romania, Radu Ghetea va aduce o certa valoare activitatii bancii.

"Consider ca experienta mea, acumulata in diverse institutii din mediul financiar-bancar, impreuna cu spiritul antreprenorial de succes al Libra Internet Bank pot contribui determinant la evolutia rapida si sigura a bancii, atat in zonele traditionale unde s-a specializat, cat si in alte arii care urmeaza a fi explorate in perioada urmatoare", a declarat Radu Ghetea.

"Suntem bucurosi sa ii uram bun venit lui Radu Ghetea, nume de referinta pentru mediul bancar romanesc. Libra a ajuns la o dimensiune si un stadiu de dezvoltare la care expertiza incontestabila a domnului Ghetea ne va ajuta in mod convingator, in perioada care urmeaza", a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Doctor in stiinte economice, Radu Ghetea este Presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor si membru de onoare al Institutului Bancar Roman, fiind detinatorul a numeroase premii si distinctii interne si internationale.

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o retea de 53 de sucursale deschise in toata tara. Cu o dezvoltare organica de-a lungul timpului, banca abordeaza cu succes mai multe linii de business, precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ului si segmentul IMM-urilor. Libra este una dintre bancile inovatoare si atente la tot ce inseamna tehnologie moderna. Ca membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), Libra Internet Bank a reusit sa castige increderea partenerilor si sa ofere cea mai buna experienta bancara clientilor sai.

#Radu Ghetea Libra Internet Bank , #Stiri Banci