Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SIVECO Romania a participat la Conventia Anuala Financiara Europeana

SIVECO Romania a participat la Conventia Anuala Financiara Europeana
Siveco a fost prezenta la cea de-a 20-a Conventie Anuala Financiar Europeana ce s-a desfasurat la Atena.Participarea la acest eveniment se inscrie in stategia companiei SIVECO Romania de a deveni o prezenta din ce in ce mai activa pe piata financiar-bancara regionala, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Conventia a adus in prim plan subiecte de actualitate pentru mediul de afaceri european, urmarind in acelasi timp trasarea directiilor de evolutie ale pietei financiare regionale.

Printre tematicile abordate sau numarat: oportunitati si provocari in zona financiara europeana ca urmare a largirii Uniunii Europene, trecerea la moneda unica europeana, tendinte privind creditarea, perspectivele sistemelor de plati, carduri si e-Commerce i, cresterea puternica a pietei primare si secundare de mortgage in Europa de Sud-Est.

Reglementarile stricte impuse de alinierea la standardele pietelor internationale, precum si competitia stransa generata de patrunderea marilor companii straine, au transformat sectorul financiar-bancar romanesc intr-unul dintre cele mai dinamice sectoare economice.
Considerata o piata inca neexploatata, Romania are un potential deosebit in ceea ce priveste piata de retail, piata de mortgage, piata de capital si alte instrumente specializate.

Solutiile companiei SIVECO Romania dedicate organizatiilor din domeniul financiar-bancar, SIVECO Applications - solutie de tip ERP, SIVECO Business Analyzer (SBA) - aplicatie de tip business intelligence, SIVADOC - solutie dedicata gestiunii documentelor si fluxurilor de date, precum si solutii integrate de CRM si gestiunea dosarelor de credit, solutia de e-Learning sau solutii integarte de Custodie si Asset Management corespund perfect cu cerintele acestei piete, si ofera companiilor din domeniu raspunsul competent la provocarile europene.

Intre proiectele derulate de SIVECO Romania in zona financiar-bancara, se numara implementarea unor sisteme de supraveghere si raportare, prin care se asigura monitorizarea pietei bancare si financiare non-bancare (Banca Nationala a Romaniei) si respectiv, piata asigurarilor si a brokerilor de asigurari (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor).

Solutia SIVABON - o solutie implementata la Biroul de Credit, solutie prin intermediul careia, in prezent peste 27 de participanti consulta baza de date a Biroului de Credit, in vederea primirii raportului de credit, raport care inglobeaza informatii (date negative, date pozitive) despre compartamentul "financiar" al clientilor, persoane fzice.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 623 ori