Curs valutar 01 noiembrie. Banca Romaneasca cumpara dolarul la cel mai bun pret

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 10:30
3842 citiri
Curs valutar 01 noiembrie. Banca Romaneasca cumpara dolarul la cel mai bun pret

Casele de schimb continua vineri sa afiseze cursuri valutare mai avantajoase pentru clienti decat bancile. Singura exceptie este la cumpararea dolarului american, unde cea mai buna cotatie este oferita de Banca Romaneasca.

Cele mai bune cursuri de schimb pentru euro sunt oferite de casele Centrul Vechi, Lotus si Luxor, in timp ce OK si Lotus au cel mai bun pret la vanzarea dolarului.

Cele mai slabe rate de schimb apartin bancilor Intesa Sanpaolo si BRD in cazul euro, iar RBS si Millenium au cele mai proaste cursuri pentru dolar.

Ce cursuri afiseaza bancile

Institutiile de credit afiseaza diferente semnificative intre vanzare si cumparare, astfel incat Intesa Sanpaolo vinde moneda europeana cu doar 4,3550 lei/ euro, in timp ce BRD o cumpara cu 4,5080 lei/euro, acestea fiind cele mai slabe cotatii afisate vineri pentru euro.

In cazul dolarului cel mai prost curs la cumparare il are RBS, de 3,1669 lei/ dolar, pe cand Millenium vinde moneda americana cu 3,3480 lei/ dolar.

Insa tot o banca ofera vineri cel bun curs la cumpararea dolarului. Este vorba de Banca Romaneasca, aceasta oferind 3,2447 lei pentru un dolar.

Cele mai bune cotatii pentru euro sunt oferite de casele de schimb

La cumpararea monedei europene, Luxor si Centrul Vechi sunt la egalitate in ceea ce priveste cel mai bun pret afisat vineri, de 4,4200 lei/ euro.

Cel mai bun curs la vanzare este de 4,4380 lei/ euro, oferit de casa de schimb Lotus.

Tot Lotus, la egalitate cu casa de schimb OK, are si cel mai bun curs la vanzarea dolarului american, de 3,2400 lei/ dolar.

Diferenta dintre cel mai bun si cel mai slab curs la vanzarea euro este vineri de sapte bani, ceea ce inseamna ca o persoana cu o rata la banca de 300 de euro poate economisi lunar 21 lei doar din alegerea celei mai bune oferte atunci cand cumpara euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #cumparare euro, #curs valutar banci, #vanzare dolari , #Curs valutar