Curs valutar 04 aprilie Casele de schimb ofera cotatii avantajoase pentru euro si dolar

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 09:20
2288 citiri
Curs valutar 04 aprilie Casele de schimb ofera cotatii avantajoase pentru euro si dolar

Casele de schimb prezinta si vineri oferte mai avantajoase decat bancile, atat la vanzare, cat si la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american.

Astfel, cele mai bune cursuri de schimb la vazare pentru euro sunt oferite de casele Lotus si Real GI, care afiseaza o cotatie identica de 4,4800 lei/ unitate, in timp ce Luxor si Centrul Vechi au cea mai buna cotatie la cumparere pentru moneda unica, de 4,4600 lei/ unitate.

In cazul dolarului american, cel mai bun curs de schimb la vanzare este afisat, vineri, de casa de schimb valutar Lotus (3,2600 lei/ unitate), iar la cumparare de Luxor (3,2450 lei/unitate).

Institutiile de credit continua sa prezinte cursuri de schimb mai nefavorabile decat casele de schimb, astfel incat cel slab curs la vanzarea euro este oferit de OTP Bank, de 4,5480 lei/euro, pe cand la cumpararea monedei europene cea mai dezavantajoasa cotatie o are BCR, de 4,3920 lei/ unitate.

Si pentru dolarul american bancile afiseaza cursuri de schimb dezavantajoase pentru clienti. OTP Bank continua sa ofere cel mai prost curs la vanzare, de 3,3427 lei/ dolar, iar la cumparare, cea mai slaba oferta o are BCR, cu o rata de schimb de 3,1650 lei/dolar.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar