Curs valutar 1 august. Casa de schimb OK vinde valuta cel mai rentabil

Joi, 01 August 2013, ora 10:15
2890 citiri
Curs valutar 1 august. Casa de schimb OK vinde valuta cel mai rentabil

Casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai bune cursuri de schimb, in detrimentul bancilor, care continua sa aiba cele mai proaste cotatii, atat pentru moneda europeana, cat si pentru dolarul american.

Joi, casele de schimb valutar care afiseaza cele mai bune cotatii sunt OK, M&S, Centrul Vechi si Luxor. Casa OK ofera cel mai avantajos curs la vanzare pentru euro si dolar, in timp ce celelalte trei case de schimb afiseaza cel mai rentabil pret la cumparea valutei.

In acelasi timp, in cazul bancilor, institutiile cele care afiseaza joi cele mai proaste cotatii pentru principalele valute sunt BCR, TBI si Leumi.

TBI cumpara la cel mai prost curs euro si dolarul

In cazul monedei europeane, banca care afiseaza cel mai ridicat pret, la vanzare, este Leumi, care prezinta la vanzare o cotatie de 4,4968 lei. Aceasta este urmata foarte aproape de BCR, care vinde moneda unica cu 4,4850 lei.

De asemenea, dolarul american este vandut cel mai prost de BCR, care ofera la vanzare un curs de 3,4200 lei.

In acelasi timp, si cursul la cumparare afisat de banci este dezavantajos, atat pentru euro cat si pentru dolarul american.

Euro este cumparat la cel mai slab pret de BCR si TBI, banci care au o cotatie similara, de 4,3450 lei/euro.

TBI afiseaza, de asemenea, si cel mai prost curs la cuparare pentru dolarul american, de 3,2475 lei.

Cele mai bune cotatii la casele de schimb

Joi, casa de schimb valutar OK, vinde valuta la cel mai rentabil pret. Aceasta cere 4,4000 lei pentru un euro, oferind astfel un avantaj de 9,68 bani/euro, in timp ce un dolar american este vandut pentru 3,3200 lei, oferind un beneficiu de 10 bani/dolar.

In acelasi timp, casele de schimb M&S, Centrul Vechi si Luxor, afiseaza la cumparare, atat pentru euro cat si pentru dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb.

Pretul afisat la cumparare pentru moneda europeana este de 4,3900 lei, iar pretul afisat la cumpararea dolarului american este de 3,3100 lei.

Spre exemplu, la o banca am da pe 1.000 de euro intre 4,4250-4,4968 lei, in timp ce la casele de schimb valutar ne-ar costa intre 4,4000 si 4,4300 de lei.

Astfel, pentru un schimb valutar de 1.000 de euro, suma ce poate fi economisita de un client care apeleaza la cel mai rentabil curs afisat de casele de schimb valutar ar putea ajunge la 968 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar