Curs valutar 13 decembrie. Casele de schimb vand si cumpara euro la cel mai avantajos pret

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 10:45
3483 citiri
Curs valutar 13 decembrie. Casele de schimb vand si cumpara euro la cel mai avantajos pret

Cele mai bune cotatii pentru moneda europeana si dolarul american, atat la vanzare, cat si la cumparare sunt oferite, in aceasta dimineata, de casele de schimb valutar .

In cazul bancilor, Alpha Bank este institutia bancara cu cele mai bune cotatii la euro si dolar, iar la polul opus, BRD si Raiffeisen si BCR ofera cele mai dezavantajoase cursuri de schimb.

Ce rate de schimb afiseaza bancile

Dintre banci, cel mai bun curs euro la vanzare este afisat vineri de Alpha Bank (4,4750 lei), banca care afiseaza si la cumpararea monedei unice cea mai rentabila cotatie, de 4,4350 lei.

BRD (4,5280 lei ) afiseaza pe final de saptamana cel mai proast curs de schimb la vanzare pentru moneda europeana.

In acelasi timp, Raiffeisen ofera cel mai dezavantajos curs de schimb la vanzare pentru moneda americana, de 3,3150 lei.

Cel mai bun curs valutar pentru vanzarea si cumpararea dolarului este oferit tot de Alpha Bank , banca care afiseaza o cotatie de 3,2658 lei/dolar, respectiv de 3,2119 lei/dolar.

Cu cat cumpara euro casele de schimb valutar

Casele de schimb Luxor, Corsa si Lotus afiseaza in continuare cel mai bun curs la vanzare euro, de 4,4600 lei.

La cumpararea euro, cursul cel mai avantajos este de 4,4400 lei, cotatie afisata tot de casa de schimb valutar Luxor si Centrul Vechi.

Corsa si Lotus au publicat vineri si cel mai bun curs la vanzare pentru dolarul american, de 3,2500 lei.

Diferenta intre cea mai buna si cel mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu este de 6,8 bani la vanzare. Aceasta inseamna, ca pentru 300 euro cumparati, suma de bani ce poate ramane in buzunarul clientului trece de 20,4 lei.

#curs valutar, #curs euro banci, #curs valutar case schimb , #Curs valutar