Curs valutar 13 noiembrie. Bancile continua sa vanda scump. Unde gasesti cel mai bun curs de schimb

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 09:39
1485 citiri
Curs valutar 13 noiembrie. Bancile continua sa vanda scump. Unde gasesti cel mai bun curs de schimb

Nu intotdeauna banca la care ai creditul in valuta detine si cel mai bun curs de schimb valutar. Tocmai de aceea, este indicat ca, in ziua in care efectuezi plata ratei in euro sau dolari, sa analizezi cotatiile tuturor bancilor si caselor de schimb pentru a identifica cel mai avantajos curs valutar.

Spre exemplu, miercuri, cel mai ieftin euro poate fi cumparat de la trei case de schimb: Luxor, OK si Real GI.

In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs la vanzare este oferit tot de casele de schimb, mai exact de casa de schimb valutar Luxor.

Cursul de schimb afisat de banci miercuri

Institutia de credit care vinde euro la cel mai dezavantajos curs este Credit Europe, care afiseaza la vanzare un curs de 4,5300 lei/euro, fiind urmata imediat de Volksbank, banca care afiseaza o cotatie de 4,5250 lei/ euro.

In schimb, cel mai bun curs valutar bancar pentru vanzarea euro este oferit de Banca Romaneasca, de 4,4760 lei/euro.

BCR si Credit Europe au, la cumparare, cel mai putin rentabil curs, de 4,3800 lei/euro.

In acelasi timp, dolarul american este vandut la cel mai scump pret de Bancpost, care afiseaza o cotatie de 3,4040 lei/dolar.

Cel mai bun curs al dolarului american, atat la vanzare cat si la cumparare, este oferit tot de Banca Romaneasca, de 3,3465 lei/dolar, respectiv de 3,2895 lei/dolar.

Cel mai avantajos curs valutar, "in ograda" caselor de schimb

Daca cel mai bun curs la vanzarea euro sau dolarului catre clienti este oferit de casele de schimb, tot ele ofera si cotatii care ajung la 4,4550 lei/euro in cazul Luxor, OK si Real Gi si la 3,3200 lei/dolar in cazul casei de schimb Luxor.

La cumpararea euro de la clienti cotatia cea mai avantajoasa este afisata de casa de schimb Centrul Vechi, care afiseaza un curs de 4,4400 lei/euro.

Dallas ofera, de asemena, cel mai bun curs de schimb la cumparare pentru moneda americana, de 3,2950 lei.

Diferenta intre cel mai bun curs pentru euro afisat la vanzare de casele de schimb (4,4550 lei) si cel mai slab curs la vanzare oferit de banci (4,5300 lei) este de 7,5 bani, iar pentru un schimb de 350 de euro, castigul clientului este de 26,25 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar