Curs valutar 13 septembrie. Alpha Bank ofera cel mai bun curs la cumparare pentru euro

Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 10:27
4349 citiri
Curs valutar 13 septembrie. Alpha Bank ofera cel mai bun curs la cumparare pentru euro

Vineri, Alpha Bank se detaseaza de pretul afisat de majoritatea bancilor si ofera cel mai bun curs de schimb la cumpararea de euro.

In acelasi timp, casele de schimb OK, Luxor si Inter Discret afiseaza cel mai bun pret de vanzare pentru moneda unica si pentru dolarul american.

Cel mai dezavantajos curs de schimb pentru euro si dolar era afisat, vineri, de BCR si RBS, banci care ofera 4,4000 lei/euro la cumparare si 3,2935 lei/dolar la vanzare.

Cotatiile BRD la tranzactiile cu euro sunt cele mai dezavantajoase, deoarece banca afiseaza cel mai ridicat curs de schimb pentru moneda unica, de 4,4550 lei/euro.

De asemenea, cursul de schimb afisat de BCR la vanzarea dolarului american este cel mai prost, banca afisand o rata de 3,4550 lei.

Casele de schimb vand cel mai ieftin euro

In cazul tranzactiilor cu euro, casele de schimb OK, Luxor si Inter Discret ofera cel mai bun curs, acestea afisand o cotatie identica de 4,4800 lei/euro.

Casa de schimb OK vinde, vineri, cel mai ieftin dolarul american, pretul afisat de aceasta fiind de 3,3800 lei.

Alpha Bank se afla in competitie cu casa Luxor, deoarece afiseaza acelasi cus de schimb la cumparare pentru euro, de 4,4600 lei/euro.

Casa Luxor afiseaza la cumparare un curs de 3,3600 lei, oferind cea mai buna cotatie la cumpare de vineri pentru moneda americana.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar