Curs valutar 15 noiembrie. Casele de schimb ofera cotatii avantajoase pentru euro si dolarul american

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 10:18
2068 citiri
Curs valutar 15 noiembrie. Casele de schimb ofera cotatii avantajoase pentru euro si dolarul american

Casele de schimb prezinta si vineri oferte mai bune decat bancile, atat la vanzare, cat si la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american.

Astfel, cele mai bune cursuri de schimb pentru euro sunt oferite de casele Lotus si Real GI, in timp ce OK si Lotus au cele mai bune cotatii pentru dolarul american.

De asemenea, Luxor ofera posibilitatea clientilor vineri de a cumpara valuta la preturi avantajoase, afisand cele mai bune cotatii atat pentru euro, cat si pentru dolarul american.

Volksbank vinde cel mai scump euro si dolarul

Institutiile de credit continua sa prezinte cursuri de schimb mai dezavantajoase decat casele de schimb, astfel incat cel slab curs la vanzarea euro este oferit de Volksbank (4,5350 lei/euro), pe cand la cumpararea monedei europene cea mai dezavantajoasa cotatie o are BCR, de 4,3750 lei/ euro.

Si pentru dolarul american bancile afiseaza cursuri de schimb dezavantajoase pentru clienti. Volksbank continua sa ofere cel mai prost curs la vanzare, de 3,3900 lei/ euro, iar la cumparare, cea mai slaba oferta o are BCR, cu o rata de schimb de 3,2250 lei/euro.

Care sunt cele mai bune cotatii pentru euro si dolar

Cel mai bun pret la vanzarea euro este de 4,4550 lei, oferit de casele de schimb Lotus si Real GI, in timp ce casele de schimb Luxor prezinta cea mai buna oferta la cumpararea monedei unice, de 4,4400 lei/ euro.

In ceea ce priveste dolarul american, casele de schimb valutar OK si Lotus au cel mai bun curs valutar, de 3,3200 lei/ euro, pe cand cel mai bun pret la cumpararea dolarului este de 3,3000 lei, afisat tot de casa de schimb Luxor.

Diferenta dintre cel mai bun si cel mai slab curs la vanzarea euro este de 8 bani, ceea ce inseamna ca o persoana cu o rata la banca de 350 de euro poate economisi lunar 28 lei doar din alegerea celei mai bune oferte atunci cand cumpara euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar