Curs valutar 16 septembrie. Volksbank vinde cel mai scump euro si dolar american

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 09:54
2330 citiri
Curs valutar 16 septembrie. Volksbank vinde cel mai scump euro si dolar american

Volksbank si BCR sunt bancile care afiseza, luni, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute.

Volksbank are cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea euro si dolar, iar BCR ofera cel mai dezavantajos curs de schimb la cumparare, atat pentru moneda unica, cat si dolarul american.

Casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase. Casa de schimb valutar Lotus afiseaza cel mai bun curs la vanzare, in timp ce la cumparare, casa Dallas ofera cele mai bune cursuri de schimb pentru euro si dolar.

Ce oferte au bancile

La vanzare monedei europene, Volksbank afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5520 lei/euro, fiind urmata imediat de Credit Europe, care afiseaza un curs de 4,5500 lei/euro.

In acelasi timp, Volksbank vinde si dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,4530 lei. La vanzare, aceasta este urmata de Credit Europe, care afiseaza o cotatie de 3,4400 lei/euro si BCR, care vinde moneda americana cu 3,4350 lei.

BCR continua sa detina prima pozitie in randul bancilor cu cel mai slab curs de schimb afisat la cumpararea valutei, afisand pentru euro un curs de 4,3950 lei, iar pentru dolarul american o rata de schimb de 3,2750 lei.

Alpha Bank se detaseaza de pretul de vanzare afisat de majoritatea bancilor si afiseaza luni cel mai bun curs pentru moneda unica, de 4,4850 lei, iar pentru dolarul american, de 3,3694 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi bani.

Luni, cel mai bun curs la vanzare euro si dolar este afisat de casa de schimb valutar Lotus, care vinde moneda europeana cu 4,4600 lei si dolarul american cu 3,3700 lei.

In acelasi timp, euro este cumparat la cel mai bun pret, de 4,4630 lei, de casa de schimb Dallas.

In cazul dolarului american, cel mai favorabil curs afisat la cumparare este oferit tot de casa de schimb Dallas. Aceasta cumpara moneda americana cu 3,3560 lei.

In momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor cel mai scump cu 4,5520 lei, iar la casele de schimb cu 4,4600 lei, diferenta fiind de 9,2 bani.

Pentru o rata de 300 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 27,6 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar