Curs valutar 17 septembrie. BCR cumpara valuta la cel mai dezavantajos curs

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 10:16
3186 citiri
Curs valutar 17 septembrie. BCR cumpara valuta la cel mai dezavantajos curs

BCR continua sa afiseze cele mai dezavantajoase cotatii la cumpararea euro si dolarului american, in timp ce, la vanzare, Volksbank tranzactioneaza, marti, moneda europeana la cel mai nefavorabil pret, iar pentru dolarul american cel mai prost curs de schimb este afisat la vanzare de RBS.

In acelasi timp insa, casele de schimb valutar continua sa publice cotatii avantajoase, in detrimentul bancilor, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Euro este vandut la cel mai bun pret de casele de schimb valutar Dallas si Lotus si este cumparat la cel mai avantajos curs de casa M&S. De asemenea, moneda americana este vanduta la o rata de schimb favorabila de casa de schimb Corsa si cumparata la un curs profitabil de casa Dallas.

Volksbank si RBS vand valuta la preturi dezavantajoase

Volksbank afiseaza marti cel mai nefavorabil curs de schimb pentru moneda unica. Banca vinde euro cu 4,5470 lei, fiind urmata imediat de RBS, care afiseaza o cotatie de 4,5400 lei.

In acelasi timp, RBS publica, la vanzare, cotatii dezavantajoase si pentru dolarul american. Pretul afisat la vanzare de banca pentru moneda american este de 3,4449 lei.

Si BCR continua sa afiseaze cursuri de schimb mai putin avantajoase. Pretul de vanzare pentru un euro este de 4,5200 lei, iar pentru un dolar, de 3,4100 lei. La cumparare situatia este similara, deoarece banca afiseaza cotatiile cele mai slabe, pentru ambele valute.

Astfel, pentru moneda europeana, banca afiseaza o cotatie de 4,3800 lei, in timp ce pentru dolarul american cursul afisat este de 3,2500 lei.

Casele de schimb vand si cumpara valuta la cel mai bun pret

Spre deosebire de institutiile de credit, casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai rentabile cotatii pentru principalele valute.

Casele de schimb Dallas, Lotus si Corsa vand euro si dolarul la cele mai avantajoase preturi. Valoarea afisata la vanzare pentru euro este de 4,4600 lei, iar pentru dolarul american este de 3,3600 lei.

Moneda unica este cumparata la cel mai bun pret de M&S, la un curs de 4,4500 lei/euro.

La cumpararea dolarului american, casa de schimb valutar Dallas ofera cea mai buna rata de schimb. Casa de schimb valutar cumpara moneda americana cu 3,3560lei.

In momentul de fata un euro este vandut la casieriile bancilor intre 4,4763 lei si 4,5470 lei, in timp ce la casele de schimb este vandut cel mai ieftin cu 4,4600 lei. Pentru o rata de 350 euro clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus aproximativ 30,45 lei.

#curs valutar banci, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar