Curs valutar 18 septembrie. Alpha Bank, in competitie cu casele de schimb valutar

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 10:10
2886 citiri
Curs valutar 18 septembrie. Alpha Bank, in competitie cu casele de schimb valutar

Daca la vanzarea monedei europene avantajul a ramas in favoarea caselor de schimb, la cumparare situatia este diferita, deoarece Alpha Bank afiseaza, de aceasta data, un curs identic cu cel afisat de casa de schimb valutar Centrul Vechi.

In cazul dolarului american, cel mai avantajos curs este afisat, miercuri, de casele de schimb valutar, atat la vanzare, cat si la cumparare.

Diferentele de curs afisate de banci ajung chiar si la 9 bani, suma care la prima vedere ar putea fi considerata insignifianta, insa in cazul unor tranzactii de sute de euro, economia realizata de persoana care alege cel mai bun curs valutar poate ajunge si la cateva zeci de lei.

Ce rate de schimb afiseaza bancile

Dintre banci, cel mai bun curs euro la vanzare este afisat miercuri de Alpha Bank (4,5000 lei), banca care afiseaza si la cumpararea monedei unice cea mai rentabila cotatie, de 4,4600 lei.

Cel mai bun curs valutar bancar pentru vanzarea dolarului este oferit de Banca Romaneasca si Alpha Bank , banci care afiseaza o cotatie identica de 3,3814 lei. De asemenea, pentru cumparare dolar, cel mai bun curs de 3,3256 lei, este afisat tot de Alpha Bank.

BRD si UniCredit (4,5500 lei ) afiseaza miercuri cele mai proaste cursuri de schimb la vanzare pentru moneda europeana.

In acelasi timp, BCR si UniCredit ofera cele mai dezavantajoase cursuri de schimb la vanzare pentru dolarul american, de 3,4300 lei.

Cu cat cumpara euro casele de schimb valutar

Casa de schimb Lotus, afiseaza in continuare cel mai bun curs la vanzare euro, de 4,4600 lei.

O alta casa de schimb care vinde euro la un pret atractiv este OK (4,4700 lei).

La cumpararea euro, cursul cel mai avantajos este de 4,4600 lei, cotatie afisata de casa de schimb valutar Centrul Vechi.

Dallas a publicat miercuri, si cel mai bun curs la vanzare pentru dolarul american, de 3,3580 lei.

Diferenta intre cea mai buna si cel mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu este de 9 bani la vanzare. Aceasta inseamna, ca pentru 300 euro cumparati, suma de bani ce poate ramane in buzunarul clientului trece de 27 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar banci, #case schimb valutar, #curs valutar euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar