Curs valutar 19 septembrie. Alpha Bank vinde la cel mai avantajos pret euro si dolarul american

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 10:21
2341 citiri
Curs valutar 19 septembrie. Alpha Bank vinde la cel mai avantajos pret euro si dolarul american

Alpha Bank continua competitia cu casele de schimb valutar si ofera joi cea mai buna cotatie la vanzare pentru moneda unica, o cotatie identica cu cea a casei de schimb valutar Lotus.

In acelasi timp, Alpha Bank ofera, joi, la vanzare si cea mai avantajoasa cotatie pentru dolarul american.

La cumparare euro si dolar, avantajul este in favoarea caselor de schimb, cotatia cea mai avantajoasa fiind afisata de casa de schimb Dallas.

BCR cumpara cel mai prost valuta

BCR afiseaza joi cele mai proaste cotatii la cumparare pentru principalele monede. Banca cumpara euro la un curs dezavantajos de 4,3600 lei si dolarul american la un curs de 3,2000 lei.

In acelasi timp, Alpha Bank afiseaza cel mai bun curs la vanzare monedei europene si a dolarului american, si coteaza valuta la 4,4600 lei/euro, respectiv 3,3092 lei/dolar.

De asemenea, Credit Europe vinde, joi, cel mai scump moneda europeana, cu 4,5600 lei, in timp ce o buna parte din concurenti, precum BCR sau BRD, o vindeau cu 4,5000 lei, respectiv 4,5200 lei.

Casa de schimb Dallas cumpara cel mai avantajos valuta

Cel mai bun curs valutar la casele de schimb pentru cumparare euro si dolar este oferit de casa Dallas, care practica un curs de 4,4570 lei pentru un euro si 3,3360 lei pentru un dolar.

Agentia de schimb valutar care vinde euro la un cost atractiv este Lotus, care afiseaza un curs de 4,4600 lei/euro.

La vanzarea dolarului american, un curs dezavantajos este oferit joi de casa de schimb valutar OK, care afiseaza o cotatie de 3,3800 lei.

Pentru o rata de 250 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 25 lei.

In acelasi timp, si pentru dolarul american pierderea ar fi destul de importanta, de 17,7 lei la un schimb de 250 dolari, in cazul tranzactionarii la cel mai slab curs pentru vanzare dolar.

#curs valutar banci, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar