Curs valutar 21 octombrie. Bancile au cel mai slab curs atat la vanzare, cat si la cumparare

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 10:38
1758 citiri
Curs valutar 21 octombrie. Bancile au cel mai slab curs atat la vanzare, cat si la cumparare

Cursul de schimb valutar afisat de banci si case de schimb continua sa inregistreze variatii semnificative atat la vanzare, dar si la cumparare, avantajul fiind, si de aceasta data, in favoarea caselor de schimb.

Astfel, casa de schimb Luxor are cel mai bun curs la vanzarea si cumpararea euro, cat si la cumpararea dolarului, iar casa de schimb Dallas afiseaza cel mai avantajos curs la vanzarea monedei americane.

La egalitate cu Luxor, si CEC Bank a afisat cel mai bun curs valutar la vanzarea euro, adaugandu-se aceleiasi oferte si casele de schimb MacroGroup, Corsa si Lotus.

Ce oferte afiseaza bancile

Institutiile de credit ofera si luni cele mai proaste cotatii. Astfel, Intensa Sanpaolo cumpara la cel mai slab pret moneda europeana, de de 4,3690 lei/ euro.

Euro este vandut cel mai dezavantajos de Millenium si Unicredit, care afiseaza o cotatie de 4,5200 lei/ euro.

CEC Bank are cel mai bun curs la vanzarea euro, de 4,4600 lei/ euro, in timp ce, dintre banci, Alpha Bank a afisat cea mai buna cotatie la cumparare, de 4,250 lei/ euro.

Pentru dolarul american, Carpatica a anuntat cel mai slab curs la cumparare, de 3,1600 lei/ dolar, in timp ce OTP Bank ofera cea mai dezavantajoasa cotatie la vanzare, de 3,3690 lei/ dolar.

Dintre banci insa, OTP cumpara insa dolarul la cel mai bun pret, de 3,2297 lei/ dolar, iar Alpha Bank il vinde cel mai avantajos, la un curs de 3,2766 lei/ dolar.

Cotatiile caselor de schimb

Patru case de schimb au acelasi pret la vanzarea euro, de 4,4600 lei/ euro: MacroGroup, Corsa, Lotus si Luxor.

Luxor are cea mai buna cotatie la vanzare la cumpararea monedei europene, de 4.4400 lei/ euro, afisand si cel mai bun pret la cumpararea dolarului, alaturi de casa de schimb M&S: 3,2500 lei/ dolar.

Dallas ofera insa cel mai bun curs, la vanzare, pentru moneda americana: 3.2750 lei/ dolar.

La cumpararea euro, diferenta intre cel mai bun si cel mai slab curs este de 7,1 bani, ceea ce inseamna economii de 21,3 lei la cumpararea unei sume de 300 de euro.

#curs schimb valutar, #cotatii case schimb valutar, #cumparare euro, #curs valutar banci, #vanzare dolari , #Curs valutar