Curs valutar 23 septembrie. BRD si BCR continua sa vanda scump euro si dolarul american

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 10:31
2179 citiri
Curs valutar 23 septembrie. BRD si BCR continua sa vanda scump euro si dolarul american

BRD si BCR sunt bancile care afiseza, luni, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute. BRD are cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea euro, iar pentru dolarul american, la vanzare, cel mai dezavantajos curs este afisat de BCR.

Casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase.

Moneda europeana este vanduta la cel mai rentabil pret de casa Lotus, in timp ce in cazul dolarului american, casa Macro Group si Dallas ofera cele mai bune cursuri de schimb la vanzare.

Ce oferte au bancile

La vanzare monedei europene, BRD afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5450 lei/euro, fiind urmata imediat de Bancpost, banca care afiseaza un curs de 4,5320 lei/euro.

In acelasi timp, BCR vinde dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,3800 lei. La vanzare, aceasta este urmata de Bancpost, care afiseaza o cotatie de 3,3760 lei/euro, si BRD, banca care vinde moneda americana cu 3,3710 lei.

BCR continua sa afiseze cel mai slab curs de schimb afisat la cumpararea valutei, oferind 4,3900 lei pentru un euro, in timp ce pentru dolarul american practica o rata de schimb de 3,2200 lei. Un curs identic cu cel de la cumpararea monedei americane, de 3,2200 lei, este afisat luni si de UniCredit.

Alpha Bank se detaseaza de pretul de vanzare afisat de majoritatea bancilor si afiseaza luni cel mai bun curs pentru moneda unica, de 4,4850 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi sume importante.

Luni, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa de schimb valutar Lotus, care vinde moneda europeana cu 4,4600 lei.

In acelasi timp, euro este cumparata la cel mai bun pret, de 4,4550 lei, de casa de schimb Luxor.

In cazul dolarului american, cel mai favorabil curs afisat la vanzare este oferit de casa de schimb MacroGroup si Dallas. Acestea vand dolarul cu 3,3200 lei.

Casa Lotus cumpara dolarul la cel mai bun pret, afisand o cotatie identica de 3,3100 lei.

In momentul de fata, un euro este vandut cel mai scump la casieriile bancilor cu 4,5450 lei, iar la casele de schimb avantajul cursului de schimb este de 8,5 bani, deoarece afiseaza un curs de 4,4600 lei. Pentru o rata de 300 euro clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 25,5 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 306 lei, echivalentul a 69 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar