Curs valutar 24 iulie Casa Centrul Vechi cumpara la cel mai bun pret euro si dolarul

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 10:20
2327 citiri
Curs valutar 24 iulie Casa Centrul Vechi cumpara la cel mai bun pret euro si dolarul

Casele de schimb continua sa afiseze cele mai bune cotatii pentru euro si pentru dolarul american, atat la vanzare, cat si la cumparare. Miercuri, diferenta intre cea mai buna si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro - leu depaseste 6 bani.

In cazul monedei europene, cel mai bun curs este afisat la vanzare de casa Luxor, in timp ce dolarul american este vandut la cel mai avantajos curs de casa Inter-Discret.

La cumparare valuta, casa Centrul Vechi afiseaza cele mai bune cotatii pentru moneda europeana si dolarul american.

Curs valutar afisat de banci

Bancile continua sa afiseze cele mai proaste cotatii pentru principalele valute. Astfel, la vanzarea monedei europene ING afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,4819 lei, iar la vanzarea dolarului american, BCR afiseaza cea mai slaba cotatie, de 3,4250 lei.

La cumparere valuta, TBI afiseaza cele mai dezavantajoase cursuri de schimb. Banca cumpara euro la 4,3300 lei si dolarul american la 3,2306 lei.

In acelasi timp, Alpha Bank afiseaza cursuri de schimb la vanzare mai avantajoase decat celelalte institutii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american. Banca afiseaza un curs la vanzare euro de 4,4250 lei si la vanzare dolar, de 3,3646 lei.

De asemenea, si la cumpararea valutei Alpha Banca afiseaza cele mai bune cotatii pentru euro si dolarul american, de 4,3850 lei/euro, respectiv 3,3082 lei/dolar.

Casele de schimb ofera avantaje la cursul de schimb

La vanzarea monedei europene, cel mai avantajos curs de schimb este afisat de casa Luxor, care vinde moneda cu 4,4150 lei, oferind un avantaj de 6,69 bani, in comparatie cu cel mai prost curs afisat de banci.

Dolarul american este vandut cel mai bine de casa Inter-Discret, care a afisat la vanzare o cotatie de 3,3500 lei.

La cumparare, atat pentru euro cat si pentru dolarul american, casa de schimb Centrul Vechi afiseaza cel mai bun curs, de 4,3900 lei/ euro, respectiv 3,3400 lei/dolar.

Spre exemplu, la un schimb de 300 euro, in cazul in care se apeleaza la cel mai avantajos curs afisat de casele de schimb, avantajul clientului este de 20,07 lei. In acelasi timp, pentru un schimb de 300 dolari, suma de bani ce poate ramane in buzunarul clientului ajunge la 22,5 lei.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar