Curs valutar 25 octombrie. Casele de schimb ofera cele mai bune cotatii pentru principalele valute

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 10:23
2377 citiri
Curs valutar 25 octombrie. Casele de schimb ofera cele mai bune cotatii pentru principalele valute

Casele de schimb prezinta si vineri oferte mai bune decat bancile, atat la vanzarea, cat si la cumpararea euro si dolarului.

Cele mai bune cursuri de schimb pentru euro sunt oferite de casele Centrul Vechi, Lotus si OK, in timp ce Real GI, Luxor si Corsa au cele mai bune cotatii pentru dolarul american.

BRD vinde cel mai scump euro

Institutiile de credit continua sa prezinte cursuri de schimb mai dezavantajoase decat casele de schimb, astfel incat cel slab curs la vanzarea euro este oferit de BRD (4,5250 lei/euro), pe cand la cumpararea monedei europene cea mai dezavantajoasa cotatie o are Raiffeisen, de 4,3600 lei/ euro.

Si pentru dolarul american bancile afiseaza cursuri de schimb dezavantajoase pentru clienti. BCR ofera cel mai prost curs la vanzare, de 3,3050 lei/ euro, iar la cumparare, cea mai slaba oferta o are Banca Carpatica, cu o rata de schimb de 3,1300 lei/euro.

Care sunt cele mai bune cotatii pentru euro si dolar

Cel mai bun pret la vanzarea euro este de 4,4500 lei, oferit de casele de schimb OK si Lotus, in timp ce casele de schimb Luxor si Corsa prezinta cea mai buna oferta la vanzarea dolarului american, de 3,2400 lei/ dolar.

La cumparare, Centrul Vechi are cel mai bun curs valutar pentru moneda europeana, de 4,4400 lei/ euro, pe cand cel mai bun pret la cumpararea dolarului este de 3,2300 lei, afisat de casa de schimb Real GI.

Diferenta dintre cel mai bun si cel mai slab curs la vanzarea euro este de 7,5 bani, ceea ce inseamna ca o persoana cu o rata la banca de 300 de euro poate economisi lunar 22,5 lei doar din alegerea celei mai bune oferte atunci cand cumpara euro.

#curs schimb valutar, #cotatii case schimb valutar, #cumparare euro, #curs valutar banci, #vanzare dolari , #Curs valutar