Curs valutar 26 septembrie. Casa de schimb Lotus vinde cel mai ieftin euro

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 10:06
3633 citiri
Curs valutar 26 septembrie. Casa de schimb Lotus vinde cel mai ieftin euro

Joi, casele de schimb si-au mentinut avantajul in detrimentul bancilor, afisand la vanzare cele mai bune cotatii pentru principalele monede.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere euro sau dolar american, pot apela la casele de schimb Lotus si Dallas.

In schimb, persoanele interesate sa vanda euro, pot apela la Alpha Bank, care continua competitia cu casele de schimb si afiseaza cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica.

Cel mai avantajos curs afisat la cumparare pentru dolar este la casa de schimb valutar Lotus.

Cursul valutar afisat joi de banci

Institutiile de credit afiseaza la vanzare cele mai proaste cursuri de schimb, Volksbank aflandu-se in fruntea bancilor cu cel mai slab curs la vanzare in raport cu euro, de 4,5410 lei/euro, fiind urmata imediat de BRD care afiseaza o cotatie de 4,5330 lei/euro, dar si de RBS si BCR, banci care publica o cotatie identica, de 4,5300 lei/euro.

Cel mai avantajos curs euro afisat la vanzare in cazul bancilor este cel publicat de Alpha Bank, de 4,4750 lei/euro. Alpha Bank are si cel mai bun curs la cumparare, de 4,4350 lei/euro.

Aceleasi banci afiseaza cursuri similiare pentru dolarul american. Cursul cel mai slab este afisat tot de Volksbank, de 3,3930 lei/dolar, iar Alpha Bank are cele mai avantajoase cursuri atat la vanzare cat si la cumparare.

Institutia afiseaza la vanzare o rata de schimb de 3,3233 lei/dolar, respectiv, la cumparare, de 3,2380 lei/dolar.

Cel mai avantajos curs al caselor de schimb

Joi, pentru vanzare euro, cel mai bun curs este publicat de casa de schimb Lotus (4,4600 lei/euro), iar la cumparare de casa Dallas, care afiseaza un curs de 4,4320 lei/euro.

In cazul dolarului american, casele de schimb ofera cea mai buna cotatie la vanzare, de 3,3200 lei, cotatie afisata de casa de schimb Dallas.

La cumpararea monedei americane, Lotus este casa de schimb ce afiseaza cea mai rentabila cotatie, de 3,3100 lei.

Astfel, comparand avantajul oferit de casele de schimb la vanzare in raport cu bancile, pentru un schimb de 1000 euro, clientul are un castig de 81 lei, iar in cazul dolarului american, castigul este de 73 lei, pentru un schimb de 1000 dolari americani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar