Curs valutar 29 octombrie. Pentru a doua zi consecutiv, BCR si Leumi ofera cursuri de schimb dezavantajoase

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 09:56
1594 citiri
Curs valutar 29 octombrie. Pentru a doua zi consecutiv, BCR si Leumi ofera cursuri de schimb dezavantajoase

BCR si Leumi continua sa detina si marti primele pozitii in randul bancilor care afiseaza cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute, atat la vanzare, cat si la cumparare.

In cazul caselor de schimb valutar, Luxor Dallas si Lotus sunt cele care afiseza cele mai rentabile cursuri de schimb pentru principalele valute. Luxor are cel mai bun curs de schimb la vanzarea euro, iar pentru dolar, casa Dallas afiseaza cel mai avantajos curs.

La cumparare, casa Luxor continua sa ofere cele mai bune rate de schimb atat pentru euro, cat si pentru dolarul american, alaturi de casa Lotus, care ofera o cotatie identica la cumpararea euro.

Ce oferte au bancile

Leumi afiseaza cel mai prost curs de schimb la vanzarea monedei europene, de 4,5218 lei/euro, fiind urmata imediat de UniCredit si Alpha Bank, banci care afiseaza un pret identic de 4,5100 lei/euro.

In acelasi timp, Leumi afiseaza si cel mai dezavanjos curs de schimb la cumparare pentru euro, de 4,3587 lei.

De asemenea, BCR se mentine in fruntea bancilor cu cel mai slab curs valutar afisat pentru moneda americana. Aceasta vinde dolarul cu 3,2950 lei si cumpara moneda cu 3,1350 lei.

Banca Romaneasca se detaseaza de pretul de vanzare afisat de majoritatea bancilor si ofera marti cel mai bun curs la vanzare pentru moneda unica, de 4,4600 lei.

Cum mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb valutar continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi bani.

Marti, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa de schimb valutar Luxor, care vinde moneda europeana cu 4,4400 lei.

In acelasi timp, dolarul este vandut la cel mai bun pret, de 3,0000 lei, de casa de schimb Dallas.

Casa Luxor continua sa publice la cumparare cele mai bune cotatii pentru euro si dolarul american, afisand o cotatie de 4,4200 lei/euro si 3,2100 lei/dolar. Un pret identic cu cel afisat la cumparare euro este afisat si de casa Lotus.

In momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor cel mai scump cu 4,5218 lei, pe cand la casele de schimb cursul este cu 8,18 bani mai mic, de 4,4400 lei/ euro. Pentru un schimb de 300 euro, clientii care aleg cel mai dezavantajos curs platesc in plus 24,54 lei.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar