Curs valutar 3 iulie Bancile continua sa vanda scump si sa cumpere ieftin

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 10:44
1954 citiri
Curs valutar 3 iulie Bancile continua sa vanda scump si sa cumpere ieftin

Nu intotdeauna banca la care ai creditul in valuta detine si cel mai bun curs valutar. Tocmai de aceea, este indicat ca in ziua in care efectuezi plata ratei in euro sau dolari sa analizezi cotatiile tuturor bancilor si caselor de schimb pentru a identifica cel mai avantajos curs valutar.

Miercuri, cel mai ieftin euro il puteti cumpara de la Inter-Discret si Luxor, case de schimb ce practica acelasi curs de 4,4500 lei/euro.

In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs la vanzare este oferit tot de casele de schimb, in defavoarea bancilor. Mai exact, OK si Luxor afiseaza un curs de 3,4200 lei/dolar.

Curs afisat de banci miercuri

Cel mai bun curs valutar bancar pentru vanzarea euro este oferit de CEC (4,4600 lei) si Banca Romaneasca (4,4615 lei).

Institutia de credit care vinde si cumpara euro al cel mai dezavantajos curs este BCR, care afiseaza la vanzare un curs de 4,5300 lei/euro, iar la cumparare de 4,3500 lei/euro.

Cea mai buna cotatie a dolarului american, la vanzare, este afisata de Citibank (3,4400 lei), in timp ce la cumparare, cel mai bun curs este la Banca Romaneasca (3,3971 lei).

Cel mai avantajos curs de pe piata, in ograda caselor de schimb

Daca cel mai bun curs de vanzare euro catre clienti este oferit de casele de schimb, tot ele ofera si cotatii care ajung la 4,4900 lei/euro in cazul M&S. La cumparare euro de la clienti cotatiile cele mai avantajoase sunt afisate de trei case de schimb (M&S, Luxor si Real GI), care afiseaza acelasi curs de 4,4300.

Pentru cei care au nevoie de dolarul american, cel mai bun curs la vanzare, de 3,4200 lei, este afisat de casa de schimb OK si casa de schimb Luxor.

Luxor ofera, de asemena, si cel mai bun curs de schimb la cumparare pentru dolar, de 3,4000 lei. Acelasi curs este afisat insa si de casa de schimb M&S.

Diferenta intre cel mai bun curs pentru euro afisat la vanzare de casele de schimb (4,4500 lei) si cel mai slab curs la vanzare oferit de banci (4,5300 lei) este de 8 bani, iar pentru un schimb de 200 de euro, castigul clientului este de 16 lei.

#curs valutar, #schimb valutar lei, #cotatie dolar american , #Curs valutar