Curs valutar 30 octombrie. Leumi are cele mai proaste oferte pentru euro

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 09:34
9713 citiri
Curs valutar 30 octombrie. Leumi are cele mai proaste oferte pentru euro

Casele de schimb continua sa prezinte si miercuri oferte mai bune decat bancile, atat la vanzarea, cat si la cumpararea monedei europene si a dolarului american.

Cele mai bune cursuri de schimb pentru euro sunt oferite de casele de schimb Luxor si OK, in timp ce Dallas si Luxor au cele mai bune cotatii pentru moneda americana.

Leumi vinde cel mai scump euro

Institutiile de credit continua sa prezinte cursuri de schimb mai dezavantajoase decat casele de schimb, astfel incat cel mai slab curs la vanzarea euro este oferit, pentru a treia zi consecutiv, de banca Leumi, 4,5188 lei/euro, institutia care afiseaza si la cumpararea monedei europene cea mai dezavantajoasa cotatie, de 4,3602 lei/ euro.

Si pentru dolarul american bancile afiseaza cursuri de schimb dezavantajoase pentru clienti.

Alpha Bank ofera cel mai prost curs atat la vanzare, cat si la cumparare, de 3,3188 lei/ dolar, respectiv de 3,1361 lei/dolar.

Care sunt cele mai bune cotatii pentru euro si dolar

Cel mai bun pret la vanzarea euro este de 4,4400 lei, oferit de casa de schimb OK.

In acelasi timp, casa de schimb Dallas prezinta cea mai buna oferta la vanzarea dolarului american, de 3,0000 lei/ dolar.

La cumparare, casa de schimb valutar Luxor are cel mai bun curs valutar pentru moneda europeana si pentru dolarul american, de 4,4250 lei/ euro si 3,2150 lei/dolar.

Diferenta dintre cel mai bun si cel mai slab curs la vanzarea euro este de 7,88 bani, ceea ce inseamna ca o persoana cu o rata la banca de 300 de euro poate economisi lunar 23,64 lei doar din alegerea celei mai bune oferte atunci cand cumpara euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar