Curs valutar 8 noiembrie. Casele de schimb Luxor si Real GI vand cel mai ieftin euro si dolarul american

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 09:14
2505 citiri
Curs valutar 8 noiembrie. Casele de schimb Luxor si Real GI vand cel mai ieftin euro si dolarul american

Casele de schimb si-au mentinut avantajul si vineri in detrimentul bancilor, afisand la vanzare atat pentru euro, cat si pentru dolarul american, cele mai bune cotatii.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere moneda europeana sau dolari, pot apela la casele de schimb Luxor si Real GI.

In schimb, persoanele interesate sa vanda euro pot apela la casa de schimb Real GI, deoarece ofera cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica, iar cele interesate de moneda americana, pot apela la Banca Romaneasca intrucat afiseaza cel mai rentabil curs.

Cursul valutar afisat vineri de banci

Institutiile de credit afiseaza la vanzare cele mai proaste cursuri de schimb. Credit Europe se afla in fruntea bancilor cu cel mai slab curs la vanzare in raport cu euro, de 4,5100 lei/euro, fiind urmata imediat de Alpha Bank care afiseaza o cotatie de 4,5000 lei/euro, dar si de BCR, banca care publica o cotatie de 4,4950 lei/euro.

Cel mai avantajos curs euro afisat la vanzare in cazul bancilor este cel publicat de Banca Romaneasca, de 4,4500 lei/euro.

In acelasi timp, Alpha Bank afiseaza un curs dezavantajos la vanzare pentru dolarul american. Cursul publicat joi este de 3,4097 lei/dolar.

Banca Romaneasca castiga vineri competitia cu casele de schimb valutar si afiseaza cel mai avantajos curs la cumparare pentru dolar, de 3,2957 lei.

Cel mai avantajos curs al caselor de schimb

Vineri, pentru vanzare euro, cel mai bun curs este publicat de casa de schimb Luxor (4,4300 lei/euro). La cumparare insa, casa de schimb care afiseaza cea mai buna cotatie, de 4 ,4150 lei/euro este Real GI.

In cazul dolarului american, casele de schimb ofera si cea mai buna cotatie la vanzare, de 3,2900 lei, cotatie afisata de casa de schimb Real GI.

Astfel, comparand avantajul oferit de casele de schimb la vanzare in raport cu bancile, pentru un schimb de 350 euro, clientul are un castig de 28 lei, iar in cazul dolarului american, castigul este de aproximativ 42 lei, pentru un schimb de 350 dolari americani.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar