Leul a continuat sa se deprecieze, in ziua invalidarii referendumului

Marti, 21 August 2012, ora 13:06
1184 citiri
Leul a continuat sa se deprecieze, in ziua invalidarii referendumului

Leul si-a continuat marti deprecierea fata de euro, dupa ce Banca Nationala a Romaniei a afisat un curs de 4,4987 lei/euro, in crestere cu 0,11% fata de sedinta de luni. In sedinta anterioara, BNR a anuntat un curs de 4,4939 lei/euro, moneda europeana apreciindu-se fata de leu dupa patru zile de crestere a monedei nationale.

Leul se depreciaza in fata euro, cu o zi inainte de decizia CCR

Leul s-a apreciat saptamana trecuta, dupa ce delegatia Fondului Monetar International a plecat din Romania. Erik de Vrijer, seful misiunii FMI in Romania, a declarat, marti, ca mai exista loc pentru o apreciere a leului in viitor.

FMI: Daca agitatia politica va continua, reducem perspectivele economice

Joi, euro a coborat pentru prima data sub 4,5 lei, pentru prima data in ultimele sase saptamani.

Euro coboara sub 4,5 lei, pentru prima data in ultimele sase saptamani

Dolarul american s-a depreciat marti fata de leu, cursul anuntat de BNR fiind de 3,6255 lei/dolar, in scadere cu 0,41% fata de sedinta anterioara. Luni, BNR anunta un curs de 3,6404 lei/dolar.

Leul s-a depreciat, marti, si fata de francul elvetian, cursul afisat de BNR fiind de 3,7469 lei/franc, in crestere fata de sedinta anterioara, cand era de 3,7413 lei/franc.

Curtea Constitutionala a invalidat, marti, referendumul, iar decizia a fost luata cu majoritatea legala calificata", a declarat, la iesirea de la CCR, magistratul Tudorel Toader.

LIVE TEXT: Referendumul, invalidat. Basescu revine la Cotroceni

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs leu euro marti, #curs valutar marti, #BNR curs valutar marti, #curs de referinta marti , #Curs valutar