Bank Leumi Romania trece pe profit in primul semestru

Joi, 16 August 2012, ora 17:35
1544 citiri
Bank Leumi Romania trece pe profit in primul semestru

Bank Leumi Romania a inregistrat un profit de 11,7 milioane lei in primul semestru al acestui an, fata de o pierdere 10,47 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Situatia creditelor neperformante ale bancii a fost stabilizata, in timp ce cheltuielile cu provizioanele au scazut pana la valoarea de 5,4 milioane lei in primele sase luni ale anului, a declarat Manfred Rauchwerger, senior vicepresedinte executiv al Bank Leumi Romania.

Volumul de activitate a crescut in 2012, valoarea neta a creditelor acordate inregistrand o crestere de peste 6,6% fata de finalul anului precedent, pana la 775 milioane lei.

Totalul activelor pentru primul semestru al acestui an este de 1,151 miliarde lei, iar totalul depozitelor la 30 iunie a inregistrat valoarea de 622 milioane lei. Indicatorul de solvabilitate se mentine ridicat, 21,09%, in continuare peste limita ceruta de reglementarile legale.

Bank Leumi Romania a acordat credite in valoare de 20 milioane lei prin programul Prima Casa 4, iar pana la finalul anului va epuiza plafonul acordat de 31 milioane de lei, au declarat, duminica, oficialii bancii.

Prima Casa: Ce credite acorda Bank Leumi in 2012

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bank Leumi Romania profit, #Bank Leumi profit 2012, #Bank Leumi rezultate financiare, #Bank Leumi Romania credite , #Sucursale banci