Cardurile Bancpost nu functioneaza sambata

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 09:23
1385 citiri
Cardurile Bancpost nu functioneaza sambata

Clientii Bancpost nu vor putea utiliza cardurile nici la bancomate si nici la POS-urile de la comercianti sambata, intre orele 1:00 si 10:00, intrucat banca executa imbunatatiri la sistemul informatic, a anuntat, joi, institutia de credit.

"Bancpost anunta clientii ca in acest weekend va efectua o prima etapa dintr-un amplu proces de up-gradare semnificativa a sistemului IT, menit sa ofere servicii noi, imbunatatite", se arata intr-un comunicat Bancpost, scrie Mediafax.

Ca urmare a acestor lucrari, clientii Bancpost vor economisi timp, avand posibilitatea de a plati facturile pentru serviciile de utilitate publica cu orice card de debit emis de Bancpost, la toate bancomatele din reteaua bancii.

Titularii de conturi prin care incaseaza salariile pe carduri emise de Bancpost vor putea efectua toate tipurile de tranzactii, cum ar fi ordine de plata, plata facturilor de utilitati, rambursarea ratelor aferente creditelor acordate in lei si cardurilor de credit.

Totodata, clientii Bancpost vor putea efectua retrageri de numerar la ghiseele bancii fara a fi nevoie sa foloseasca in acest scop cardul de debit.

"Executarea imbunatatirilor la sistemul IT, enumerate mai sus, va avea loc in dimineata zilei de sambata, 19 septembrie, incepand cu ora 1:00 si pana la 10:00. Toate tranzactiile efectuate cu orice tip de card Bancpost, prin ATM-urile din reteaua bancii precum si prin POS-urile Bancpost aflate la comercianti vor fi suspendate in cursul acestui interval. Nici aplicatia «Fastbanking» nu va fi functionala in tot acest interval de timp", se mai spune in comunicat.

#bancpost, #clientii bancpost, #cardurile bancpost , #stiri Bancpost