Eureko investeste 25 milioane euro in dezvoltarea operatiunilor din Romania

Joi, 16 Iulie 2009, ora 16:31
1262 citiri
Eureko investeste 25 milioane euro in dezvoltarea operatiunilor din Romania

Grupul financiar olandez Eureko va majora capitalul social al subsidiarelor din Romania cu 25 milioane euro - 12,6 milioane euro fiind destinate segmentului de asigurari, iar restul de 12,4 milioane euro celui de pensii private, a anuntat, joi, compania, citata de NewsIn.

"Ne concentram pe segmentele cheie, respectiv pensii, asigurari de sanatate si asigurari de viata, pe care le consideram ca avand un potential mare de dezvoltare", a declarat directorul comercial al Eureko in Romania, Shaun Russell, intr-un comunicat.

Majorarea de capital va fi facuta pentru sustinerea dezvoltarii subsidiarelor din Romania, se mai arata in comunicat.

"Vom sustine in continuare investitiile in extinderea facilitatilor serviciilor medicale in 2009, am crescut canalele de distributie in prima jumatate a acestui an si vom continua aceste activitati pe tot parcursul anului", a adaugat directorul comercial al Eureko in Romania.

El a precizat ca piata asigurarilor si pensiilor din Romania s-a consolidat din ce in ce mai mult in urma fuziunilor si preluarilor, iar Eureko Romania a facut parte din acest proces prin preluarea fondului de pensii al Bancpost.

"De asemenea, suntem lider de piata pe segmentul asigurarilor de sanatate, pozitie pe care urmarim sa o extindem", a adaugat Shaun Russell.

Strategia Eureko Romania de extindere combina cresterea prin achizitii cu cresterea organica prin extinderea operatiunilor existente si a dezvoltarii capacitatii de distributie, se mai arata in comunicat.

Eureko Romania a finalizat recent fuziunea cu Bancpost Fond de Pensii, urmatoarea fuziune cu KD Fond de Pensii urmand sa fie finalizata pana la sfarsitul acestui an. In Romania, grupul este prezent prin Eureko Asigurari si Eureko - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private. 

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#subsidiare, # capital, # investitii, # Eureko , #stiri Bancpost