Interamerican se rebranduieste in Eureko Romania pentru 20 mil euro

Miercuri, 04 Februarie 2009, ora 12:15
2395 citiri
Interamerican se rebranduieste in Eureko Romania pentru 20 mil euro

Interamerican isi schimba denumirea in Eureko Romania si va investi 20 milioane euro in acest an pentru sustinerea procesului de rebranding si distributie si se va concentra pe activitatile de pensii private, sanatate si asigurari de viata, a spus directorul pe Romania al Eureko, Frans van der Ent.

Interamerican a primit aprobarea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru a-si schimba numele in Eureko la sfarsitul anului trecut, iar procesul de schimbare a imaginii va demara de saptamana viitoare.
Interamerican a luat aceasta decizie pentru a sublinia apartenenta la grupul olandez Eureko, ce a preluat grupul Interamerican in 2001.
Frans van der Ent a precizat ca viitoarea Eureko Romania va face investitii importante pentru consolidare la nivel de brand si distributie. "La mijlocul lui februarie va fi lansata o campanie sustinuta de marketing care va defini pozitia Eureko in Romania", a mai spus directorul pe Romania al Eureko.


El a adaugat ca "in 2009, Eureko isi va extinde reteaua de furnizori de servicii medicale in intreaga tara cu parteneri specaili pentru a oferi clientilor sai o mai mare mobilitate in alegerea furnizorilor de servicii medicale".
Frans van der Ent a mai spus ca Eureko va continua sa-si dezvolte capacitatile de distributie prin restructurarea retelei de agenti, prin implementarea unei retele de vanzari catre clienti mari (lansata la sfarsitul lui 2008) si prin extinderea cooperarii cu brokerii si partenerii de distributie.


De asemenea, Eureko va sustine directii strategice si planuri de dezvoltare prin mai multe proiecte.
Eureko va finaliza preluarea fondului de pensii Bancpost in vara lui 2009
"Finalizarea achizitiei fondului de pensii Bancpost anuntata la sfarsitul lui 2008 va fi incetata in vara anului in curs", a adaugat directorul pe Romania al Eureko.
El a adaugat ca Eureko va lansa o noua polita de asigurare de viata cu componenta investitionala (unit-linked) si va intra pe piata pensiilor private facultative cu un nou fond de pensii facultative (pilonul III) - Eureko Activ (cu grad de risc ridicat).


Interamerican mai are un fond de pensii facultative - Eureko Confort - Fond de Pensii Facultative al Interamerican, cu grad mediu de risc, autorizat la finalul anului trecut.
In 2009, Eureko va investi si in extinderea serviciilor medicale private furnizate sub numele Euroclinic, ceea ce va duce la o crestere a numarului de facilitati acordate si a gamei de tratamente.
In al treilea trimestru al acestui an, Eureko isi va muta sediul central intr-o noua cladire de birouri - Olympia Tower din Piata Muncii. Contractul de inchiriere a fost deja semnat pe o perioada de sase ani si jumatate, pana in 2016.
"Anul 2009 va fi o provocare pentru toate activitatile pe care le desfasuram in Romania. Pentru Eureko in Romania, anul acesta este si provocator, dar si interesant cu atat de multe initiative si proiecte in curs", a declarat country manager Eureko, Frans van der Ent.
El a mai spus ca grupul are in prezent o serie de proiecte pe care le dezvolta, acestea urmand sa fie anuntate pe masura ce vor fi finalizate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#distributie, #investitii, #rebranding , #stiri Bancpost