Bank of America si schimba conducerea executiva

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 11:51
1370 citiri
Bank of America si schimba conducerea executiva

Bank of America, cea mai mare banca americana, a anuntat o reorganizare de amploare care include plecarea a doi directori executivi, dupa ce actiunile grupului au pierdut in acest an aproape jumatate din valoare, transmite Mediafax.

Banca a anuntat ca directorul diviziei de consumer banking, Joe Price, si sefa bancii de investitii si wealth management, Sallie Krawcheck, au parasit compania.

Price a fost anterior director financiar executiv al Bank of America, iar Krawcheck a fost director financiar executiv la Citigroup, sefa la casa de brokeraj Smith Barney si este considerata de unii drept cea mai puternica femeie din industria financiara.

Directorul general al Bank of America, Brian Moynihan, i-a numit pe directorul diviziei de servicii bancare comerciale, David Darnell, si pe seful pe investment banking, Tom Montag, fost director la Goldman Sachs, drept directori operationali executivi.

Un purtator de cuvant al bancii a aratat ca niciunul dintre directorii executivi implicati in reorganizare nu este disponibil pentru comentarii.

Investitorii nu au parut convinsi ca reorganizarea demonstreaza ca Moynihan conduce autoritar compania, care se lupta cu un val de procese in justitie si are inca pierderi mari pe piata creditelo

#banci sua, #bank of america, #conducere bank of america , #stiri Bank of America