Bursele au cazut in ajunul discursului lui Bernanke. Vezi cele mai importante subiecte din business

Joi, 25 August 2011, ora 15:34
1662 citiri
Bursele au cazut in ajunul discursului lui Bernanke. Vezi cele mai importante subiecte din business

Dupa trei zile de crestere, piata de capital global a luat-o la vale. Cu toate ca majoritatea analistilor financiari nu au asteptari mari de la discursul sefului Fed programat pentru azi, toata lumea se asteapta ca piata sa reactioneze puternic. Vezi ce s-a mai intamplat joi in business.

Bineinteles, cea mai importanta stire a zilei de joi a fost demisia lui Steve Jobs de la sefia Apple. Drept urmare, actiunile companiei au scazut cu 6% peste noapte, dupa care si-au revenit pana la pierderi de doar 1%. In mod ironic, au mers mai bine decat restul pietei.

Pietele asiatice au crescut datorita castigurilor puternice din China si a semnelor conform carora guvernul va spori cheltuielile.

In paralel, aurul a continuat sa mearga pe panta ascendenta pe care se afla de doua zile.

Pietele europene au scazut, Germania suferind o scurta prabusire ce se pare ca a fost declansata de un zvon nefondat referitor la retrogradarea statului.

Warren Buffet a investit 5 miliarde de dolari in Bank of America. Drept urmare, banca a crescut rapid cu 16%, insa ascensiunea nu a durat. Totusi, Bank of America a incheiat ziua cu o crestere de 9%, fiind unul dintre putinii castigatori de pe piata bursiera americana.

Astazi SUA este cu sufletul la gura in expectativa a ceea ce ar putea fi cel mai mare uragan din ultimii ani.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#actiuni scadere, #bank of america, #bursa, #bursa scadere, #discurs bernanke, #federal reserve, #piata capital , #stiri Bank of America