Obama a discutat si a facut poze cu o familie la Stonehenge

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 14:43
2307 citiri
Obama a discutat si a facut poze cu o familie la Stonehenge

Barack Obama a luat prin surprindere o familie britanica cu trei copii, aflata in vizita la Stonehenge chiar in momentul in care presedintele SUA vizita ansamblul monumental, el stand la discutii si facand fotografii cu cei trei baieti ai acesteia.

Obama, care a vizitat ansamblul arhitectonic antic dupa ce a participat la summitul NATO de la Newport, Tara Galilor, a discutat cu o familie de localnici si a facut mai multe fotografii cu membrii acesteia, oferindu-le o amintire de neuitat, informeaza bbc.co.uk.

Janice Raffle, care locuieste in apropiere de ansamblul monumental de la Stonehenge, sotul acesteia si cei baieti ai lor au mers in vizita la acest complex, dupa ce au aflat ca presedintele Statelor Unite vizita la randul sau aceasta zona.

Ulterior, Janice a declarat pentru BBC Radio 5 ca fotograful oficial al lui Barack Obama le-a facut fotografii cu presedintele american folosind chiar telefonul mobil al acesteia.

"El (Obama, n.r.) chiar a fost o scumpete. A intrebat care sunt numele noastre si a discutat cu noi despre cat de proaspat este aerul si cat de frumoasa este aceasta zona rurala", a mai spus Janice Raffle.

De asemenea, femeia a povestit ca Barack Obama a discutat cu sotul ei, care a glumit spunandu-i presedintelui american ca "baietii sunt cei mai buni". Insa, Obama, care are doua fete cu sotia sa, Michelle, a glumit la randul sau, spunand ca "nu este atat de sigur cu privire la acest aspect".

Barack Obama a vizitat monumentul de la Stonehenge inainte de intoarcerea sa la Washington, dupa ce a participat la summitul NATO de la Newport, Tara Galilor.

#Stonehenge Obama, #vizita Obama Stonehenge , #Familia