Planul Obama salveaza casele a 9 milioane de familii americane

Joi, 19 Februarie 2009, ora 10:58
1141 citiri
Planul Obama salveaza casele a 9 milioane de familii americane

Planul pentru sprijinirea proprietarilor de imobile aflati in dificultate va ajuta intre sapte si noua milioane de familii sa scape de valul de confiscari de locuinte, care a precipitat criza si a contaminat restul economiei americane, potrivit presedintelui Barack Obama.

"Datorita acestui plan, vom ajuta intre sapte si noua milioane de familii sa-si restructureze sau sa-si refinanteze ratele si sa evite confiscarea" locuintelor lor, va declara Obama intr-un discurs prevazut la Phoenix, in Arizona, o regiune deosebit de afectata de criza imobiliara.

Obama va apara necesitatea unor masuri anuntate tot miercuri de guvernul sau: planul "va impiedica cele mai grave consecinte ale acestei crize sa faca ravagii si mai mari in economia" Statelor Unite, va spune Obama, potrivit textului acestui discurs, publicat de Casa Alba.

"Pana la urma, cu totii platim pretul acestei crize a proprietatii imobiliare. Si vom plati cu totii un pret si mai mare, daca lasam aceasta criza sa se agraveze", va preciza presedintele american, la Phoenix.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ajutor, #familii, #imobiliar , #locuinte, #obama, #sector , #stiri Barack Obama