Bancomatele BCR nu vor functiona in noaptea de luni spre marti

Joi, 03 Iunie 2010, ora 14:19
1039 citiri
Bancomatele BCR nu vor functiona in noaptea de luni spre marti

Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca in noaptea de luni, 7 iunie, ora 24:00, pana marti, 8 iunie, la ora 8:00 functionarea bancomatelor (ATM-urilor) bancii va fi intrerupta pentru lucrarile de imbunatatire a serviciilor, informeaza NewsIn.

De asemenea, timp de 90 de minunte, luni ora 24.00 pana marti ora 01.30, vor fi oprite si tranzactiile la aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Banca precizeaza ca operatiunile prin canale alternative nu vor fi afectate de aceasta intrerupere.

De asemenea, cardurile BCR vor putea fi folosite la bancomatele si POS-urile altor banci in aceasta perioada, se arata in comunicat.

BCR
mentioneaza ca va imbunatati serviciile si va creste gradul de securitate al tranzactiilor efectuate la bancomatele sale.

Clientii vor fi mai bine informati prin intermediul ecranelor ATM-urilor despre masurile de protectie impotriva fraudarii cardurilor, se arata in comunicat.

La retragerea de numerar din ATM, returnarea cardului bancar se va efectua inaintea eliberarii sumei solicitate de catre client.

Prin operatiunea de retragere rapida se vor elibera 50 lei fata de 10 lei in prezent, potrivit bancii.

"Prin aceste lucrari vom creste gradul de securitate al tranzactiilor efectuate de toti posesorii de carduri la ATM-urile BCR si vom eficientiza timpul necesar clientilor pentru fiecare operatiune efectuata in reteaua bancii", a declarat directorul exectiv al Directiei Carduri BCR, Igor Zganjer.

#bancomat, #bcr, #card , #stiri BCR