BCR a lansat un produs pentru fundatii si ONG-uri

Joi, 19 Noiembrie 2009, ora 15:05
2228 citiri
BCR a lansat un produs pentru fundatii si ONG-uri

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un pachet de produse si servicii pentru asociatiile religioase, fundatii si ONG-uri, pentru care nu percepe comision de administrare, comisionul fiind eliminat si in cazul altor operatiuni, a anuntat joi banca, precizeaza NewsIn.

Pachetul "Comunitate BCR" este format dintr-un cont curent in lei, un card de debit in lei (BCR MasterCard Business sau BCR Visa Business Electron) si dintr-un serviciu de efectuare de operatiuni prin canale alternative - Phone Banking (Alo 24 Banking BCR) si Internet Banking (Click 24 Banking BCR), se arata in comunicat.

Banca nu percepe niciun comision pentru anumite operatiuni, in functie de categoria de clienti: asociatii religioase sau fundatii & ONG-uri.

In cazul asociatiilor religioase, BCR nu percepe comision pentru operatiunile de depunere numerar in contul curent inclus in pachet si pentru operatiunile de incasare in contul curent, se arata in comunicat.

Pentru fundatii & ONG-uri, banca nu percepe comision in cazul operatiunilor de depunere numerar in contul curent inclus in pachet, pentru operatiunile de incasare in contul curent si pentru operatiunile de plati in sistem intrabancar (viramente BCR-BCR).

Banca estimeaza ca peste 20.000 de asociatii si fundatii ar putea fi interesate de acest pachet.

BCR, membra a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 2.000 de bancomate (ATM) si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestioneaza active de peste 17,2 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 659 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#bcr, #cont, #fundatii, #ong , #stiri BCR