BCR amana plata ratelor pentru victimele inundatiilor

Luni, 02 August 2010, ora 13:39
1457 citiri
BCR amana plata ratelor pentru victimele inundatiilor

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) afectati de inundatii vor putea opta pentru rescadentare alegand o perioada de gratie de pana la 6 luni sau rata totala negociata pe o perioada de pana la 6 luni, a anuntat luni banca, transmite NewsIn.

"Banca Comerciala Romana sprijina clientii afectati de inundatii oferindu-le solutii de rescadentare a creditelor.

Incepand din 27.07.2010, victimele inundatiilor care au credit la BCR sunt asteptate la banca pentru a beneficia de una dintre cele doua variante: perioada de gratie de pana la 6 luni sau negocierea ratei totale pentru o perioada de 6 luni.

Pentru aceasta operatiune BCR nu percepe comision de rescadentare", se arata intr-un comunicat al bancii.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, clientii BCR trebuie sa vina la banca cu dovada calitatii de sinistrat eliberata de Primarie.

De asemenea, pentru a beneficia de rescadentare, adresa imobilului care este afectat de inundatii trebuie sa coincida cu adresa de domiciliu a unuia din participantii la credit.

Clientii BCR afectati de inundatii care doresc rescadentarea au nevoie de urmatoarele documente: act de identitate al tuturor participantilor la credit; dovada de sinistrat emisa de Primaria in evidenta careia este luat clientul BCR persoana fizica; cea mai recenta polita de asigurare a imobilului adus in garantie, in cazul creditelor garantate; in cazul creditelor garantate unde asiguratorul nu este client BCR Asigurari, document de la asigurator din care sa reiasa existenta (sau nu) a unui dosar de dauna (partiala / totala).
    
Pentru a fi eligibili, clientii nu trebuie sa aiba in derulare credite care au beneficiat deja de un tratament de rescadentare (exceptie facand tratamentul de extindere a perioadei de creditare, care poate fi cumulat cu un alt tratament de rescadentare).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#bcr, #inundatii, #rate, #credit , #stiri BCR