BCR: asigurare pentru IMM-uri si PFA

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 14:18
2134 citiri
BCR: asigurare pentru IMM-uri si PFA

Banca Comerciala Romana (BCR) impreuna cu BCR Asigurari lanseaza o polita de asigurare pentru microintreprinderi si persoane fizice autorizate (PFA), care acopera riscul privind bunurile, raspunderea civila si chiar pierderile financiare generate de intreruperea activitatii, a anuntat banca, conform NewsIn.

Polita ofera planuri de acoperire cu limite de raspundere prestabilite intre 25.000-250.000 euro si este disponibila fara o evaluare complexa a riscurilor ori analiza situatiei financiare, se arata in comunicat.

Asigurarea Antreprenor Plus se adreseaza clientilor microintreprinderi si PFA inregistrate in Romania care desfasoara cu precadere activitati de comert, constructii/montaj, transporturi ori prestari servicii.

"Protectia oferita de un astfel de produs este cu atat mai importanta intr-o perioada dificila, cum este cea pe care o traversam, in care si protejarea a ceea ce s-a obtinut prin dezvolarea afacerii este la fel de important, precum este interesul pentru cresterea afacerii.

Asigurarea "Antreprenor Plus" (...) poate asigura atat patrimoniul asiguratului, cat si pierderea de profit brut generata de intreruperea activitatii", a declarat directorul executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail al BCR, Sorin Mititelu.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#asigurare, #bcr, #imm, #pfa , #stiri BCR