BCR BpL vireaza clientilor prima garantata de stat

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 12:08
2061 citiri
BCR BpL vireaza clientilor prima garantata de stat

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) a inceput sa vireze clientilor sai prima garantata de stat aferenta anului 2009, cei peste 134.000 de clienti ai institutiei de economisire-creditare pentru domeniul locativ care au facut depuneri anul trecut primind deja 8,6 milioane lei, a anuntat banca vineri, potrivit NewsIn.

Incepand cu anul 2009, contractele de economisire-creditare beneficiaza de prima garantata de stat de 25% din sumele economisite, dar nu mai mult de 250 euro (contravaloare in lei), pentru toate categoriile de deponenti.

Unul dintre avantajele acestui produs este ca ofera clientului care economiseste posibilitatea de a obtine un credit in lei, cu dobanda fixa pe toata durata contractului, de 5% sau 6% pe an, in functie de tipul de contract ales.

"In plus, pentru cei care doresc sa investeasca intr-un timp scurt in domeniul locativ, BCR BpL le ofera posibilitatea de a contracta un credit intermediar sau anticipat - micsorand astfel perioada de asteptare pentru un credit de economisire-creditare pentru domeniul locativ", a declarat presedintele BCR BpL, Alexandru Ciobanu.

BCR Banca pentru Locuinte acorda finantare pentru investitii in domeniul locativ, ce cuprind modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#bcr, #bpl, #dobanda, #finantare, #garantata, #prima , #stiri BCR