BCR colaboreaza cu DEKO Professional pentru reabilitarea termica a cladirilor

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 15:00
1435 citiri
BCR colaboreaza cu DEKO Professional pentru reabilitarea termica a cladirilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat cu compania DEKO Professional, membra a grupului Policolor-Orgachim, o conventie de colaborare privind reabilitarea termica a cladirilor, prin care banca asigura credite cu dobanda subventionata integral de stat, potrivit unui comunicat emis marti si preluat de NewsIn.

Astfel, BCR asigura credite cu dobanda subventionata integral de catre stat proprietarilor de locuinte sau asociatiilor de proprietari care doresc sa isi reabiliteze termic imobilele, iar societatea Deko Professional contribuie la avansul necesar anveloparii termice.

Totodata, BCR a semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) o conventie privind plata dobanzii aferente creditelor bancare cu garantie guvernamentala pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit.

Perioada de acordare a creditului este de maximum 5 ani, iar dobanda este integral subventionata de catre MDRT.

Potrivit bancii, BCR nu percepe niciun alt comision in afara comisionului de gestiune solicitat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si ofera, gratuit, consiliere pentru intocmirea dosarului de finantare.

"In cadrul programului destinat asociatiilor de proprietari, BCR propune un pachet complet de produse si servicii bancare, care contine gratuitatea tuturor operatiunilor intrabancare, abonament la serviciul de efectuare plati prin canale alternative fara comision lunar si carduri de debit fara comision anual, precum si dobanzi preferentiale la constituirea depozitelor in lei la o luna", se mai arata in comunicatul emis de banca.

De asemenea, BCR ofera firmelor de constructii care iau parte la programul de reabilitare termica a locuintelor dobanzi avantajoase pentru sumele constituite ca garantie de buna executie a lucrarilor.

 

#bcr, #deko, # professional, # reabilitare, # termica , #stiri BCR