BCR: credit de 5,5 mil euro pentru gestionarea deseurilor

Luni, 12 Iulie 2010, ora 13:12
1820 citiri
BCR: credit de 5,5 mil euro pentru gestionarea deseurilor

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat societatii Supercom o finantare de peste 5,5 milioane euro in cadrul primului Proiect de gestionare a unui sistem ecologic integrat de colectare a deseurilor din Romania, a anuntat banca, luni, intr-un comunicat, transmite NewsIn.

Creditul a fost acordat societatii Supercom in calitate de unic operator pentru gestionarea serviciilor publice de colectare si transport al deseurilor menajere in cadrul unui proiect din judetul Dambovita si va fi folosit pentru achizttionarea de utilaje de colectare si transport al deseurilor menajere.

"Proiectul din judetul Dambovita este unul de o importanta deosebita in dezvoltarea infrastructurii de mediu locale si pentru atingerea standardelor de mediu ale Uniunii Europene in privinta colectarii deseurilor.

Credem ca acesta este viitorul si vom sprijini in mod special in continuare astfel de proiecte verzi", a spus Cristian Florin Saitariu, director executiv Directia Clienti Corporativi Mari, BCR.

Valoarea intregului proiect este de aproximativ 65 milioane euro, 75% din suma provenind din fonduri europene, iar diferenta este reprezentata de contributia locala asigurata dintr-un credit de la Banca Europeana de Investitii (BEI) contractat de Consiliul Judetean, se mai arata in comunicat.

#bcr, #credit, #deseuri, #supercom , #stiri BCR