Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BCR - dobanzi la depozite de peste 9% pe an

BCR - dobanzi la depozite de peste 9% pe an
Banca Comerciala Romana impreuna cu BCR Asset Management lanseaza un pachet financiar deosebit de avantajos, format dintr-un depozit bancar in lei la termen si din unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

"BCR continua sa stimuleze economisirea, beneficiind de sinergia de Grup in folosul clientilor. Principalul avantaj al acestui pachet financiar este ca posesorul depozitului primeste o dobanda net superioara fata de oferta clasica la acest tip de produs de economisire. Depozitul poate fi constituit cu sau fara capitalizare, in functie de optiunea clientului", a declarat Ion Matei, director executiv al Directiei Dezvoltare Afaceri si Produse Retail.

Cine opteaza pentru acest pachet financiar trebuie sa constituie un depozitul bancar la termen pe 3 luni, in suma minima de 1.000 lei. Valoarea depozitului trebuie sa fie cel mult egala cu valoarea investitei in unitati de fond BCR Clasic, BCR Dinamic sau BCR Expert.

"Prin acest produs incercam sa oferim clientilor posibilitatea diversificarii modalitatilor de economisire in functie de aspiratiile, dorintele, prioritatile si necesitatile personale ale fiecarui client", a precizat Ion Matei.

Dobanda bonificata de banca la acest depozit este fixa, respectiv dobanda interbancara la 3 luni - BUBOR 3M, stabilitata in ultima zi lucratoare a lunii precedente constituirii depozitului (pentru luna decembrie este 9.12%). La scadenta depozitul se transforma in depozit la termen de 3 luni cu dobanda fixa aferenta transei corespunzatoare ofertei standard a BCR in functie de valoarea depozitului.

Oferta speciala a BCR si BCR Asset Management este valabila pana la data de 28 februarie 2007.

Informatii despre unitatile de fond:

BCR Clasic - fond deschis de investitii, de risc scazut, ce efectueaza plasamente preponderent pe piata monetara (certificate de trezorerie, depozite bancare, obligatiuni) si maxim 10% in actiuni; principalul obiectiv al fondului consta in asigurarea unui randament al investitiei care sa depaseasca rata inflatiei cat si devalorizarea leului; in ultimele 12 luni, randamentul net obtinut prin investirea in Fondul BCR Clasic a fost de 6.68%; iar in ultimele 6 luni a fost de 5.72%

BCR Dinamic - fond deschis de investitii, de risc mediu, ce efectueaza plasamente in actiuni cotate (max. 50%), in titluri de stat si alte active, diversificate in vederea dispersiei riscului, in conditiile mentinerii unui grad crescut de lichiditate; in ultimele 12 luni, randamentul net obtinut prin investirea in Fondul BCR Dinamic a fost de 8,98%; iar in ultimele 6 luni a fost de 10%.

BCR Expert - fond deschis de investitii, de risc ridicat, ce efectueaza plasamente in actiuni cotate cu pondere de pana la 100%, dar si in titluri de credit cu diverse scadente emise de autoritati locale/centrale sau companii diversificate in vederea dispersiei riscului, in conditiile mentinerii unui grad crescut de lichiditate; in ultimele 9 luni, randamentul net obtinut prin investirea in Fondul BCR Expert a fost de 6,61%; iar in ultimele 6 luni a fost de 14,79%.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 11 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 463 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 22 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.300 si aproape 9.600 de POS.

BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Amos NewsTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2837 ori