BCR intra pe piata portalurilor pentru antreprenori

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 14:38
1301 citiri
BCR intra pe piata portalurilor pentru antreprenori

BCR a lansat platforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor si intreprinderilor mici din Romania si vizeaza sa ajunga la 50.000 de utilizatori in urmatorii doi ani, a declarat miercuri directorul pentru Retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu, anunta NewsIn.

Portalul, lansat impreuna cu International Business Promotion (IBP), ofera antreprenorilor acces la informatii, training online, interactiune cu alti antreprenori si specialisti din domenii variate, suport si oportunitati de afaceri.

Potrivit reprezentantilor bancii, scopul platformei este sa faciliteze accesul microintreprinderilor la promovare pe internet si sa aduca in acelasi loc potentiali clienti si furnizori, oferind in plus informatii si training, necesare antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerilor.

Pana in prezent, 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja pe platforma www.bcrclubantreprenori.ro.

"Datorita capacitatii lor ridicate de adaptare si de transformare, micii antreprenori ofera economiei resursele de a renaste si de a se dezvolta. Am dezvoltat platforma www.bcrclubantreprenori.ro pentru ca ne straduim sa intelegem nevoile antreprenorilor si sa le punem la dispozitie instrumentele necesare unei dezvoltari sanatoase," a declarat Sorin Mititelu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#bcr, #piata portaluri, #antreprenori , #stiri BCR