BCR lanseaza un card de credit premium

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 09:26
1288 citiri
BCR lanseaza un card de credit premium

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza un card de credit premium, in lei, cu dobanda pentru tranzactiile efectuate calculata ca ROBOR la trei luni plus o marja fixa de 10,5 puncte procentuale, respectiv o rata de 17,26% pana la inceputul anului viitor, si perioada de gratie de pana la 53 de zile, potrivit Mediafax.

Posesorul cardului beneficiaza de o linie de credit intre 10.000 si 100.000 lei. Acest card poate fi obtinut atat pe baza veniturilor cat si prin garantarea acestuia cu un depozit colateral deschis la BCR.

"«Powercard Gold» se adreseaza in special segmentului de clienti cu venituri ridicate si cu o utilizare frecventa a cardurilor de credit in intreaga lume. Nevoia de a veni pe piata cu un astfel de produs am observat-o chiar din comportamentul de utilizare ai detinatorilor cardului de credit standard «Powercard BCR»", a declarat, intr-un comunicat, Igor Zganjer, director executiv directia carduri a BCR.

Cardul poate fi emis sub sigla MasterCard sau VISA.

Clientii care doresc un card "Powercard Gold" trebuie sa plateasca un comision de emitere in valoare de 100 de lei, dar nu mai achita comision pentru emiterea unor carduri suplimentare.

Printre avantajele de care vor beneficia detinatorii "Powercard Gold" se numara acces gratuit in salonul business Lounge Otopeni, invitatie pentru doua persoane cu acces gratuit la un "Sunday Brunch" in restaurantul Cafe Theatro din cadrul Hotelului Novotel Bucuresti.

De asemenea, posesorii cardului beneficiaza de asigurare de protectie a cumparaturilor (de exemplu: la achizitionarea unui laptop in valoare de 4.000 de lei, achitati cu cardul de credit, si deteriorat din neglijenta posesorului in termen de 100 zile de la cumparare, valoarea acestuia va fi despagubita integral prin intermediul acestei polite), asigurare complexa pentru calatoriile in strainatate si reduceri de pana la 25% la partenerii bancii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bcr, #card, #premium, #lei, #credit , #stiri BCR