BCR Leasing IFN lanseaza un site pentru vanzarea masinilor recuperate

Marti, 28 Iulie 2009, ora 13:17
7892 citiri
BCR Leasing IFN lanseaza un site pentru vanzarea masinilor recuperate

BCR Leasing IFN a lansat o pagina de internet prin care potentialii clienti pot sa vada oferta de bunuri recuperate si apoi sa liciteze pentru ele, a anuntat compania de leasing.

"Principalele avantaje ale ofertei noastre de bunuri recuperate sunt legate de posibilitatea achizitionarii in leasing a acestora in conditii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului in functie de dorinta si situatia clientului si de posibilitatea recuperarii TVA-ului, in cazul firmelor. Mai mult, calitatea masinii este mai bine corelata cu pretul sau de vanzare, intrucat stabilirea pretului are la baza, printre altele, o expertiza tehnica facuta de specialisti", a declarat directorul general al BCR Leasing IFN, Claudiu Stanescu.

Produsele sunt clasificate dupa diverse categorii astfel ca, in cazul vehiculelor, cautarea se poate face dupa marca preferata, caracteristici tehnice, pret, an de fabricatie, tip de combustibil sau numar de kilometri parcursi, se arata in comunicat.

Site-ul poate fi accesat direct sau de pe www.bcr-leasing.ro, se mai arata in comunicatul preluat de NewsIn.

Astfel, dupa ce isi alege produsul dorit, potentialul client trebuie sa contacteze un specialist al departamentului de revanzare, la numerele de telefon expuse pe site, si sa ii comunice numarul de identificare al produsului.

Specialistul BCR Leasing IFN ii faciliteaza vizionarea autovehiculului, respectiv a echipamentului dorit, iar dupa vizionare, clientul trebuie sa trimita la BCR Leasing IFN oferta sa de pret, utilizand un formular care se poate descarca de pe site.

Pretul de vanzare se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite, utilizand ca baza de apreciere rapoartele de evaluare si cotatiile pietei pentru tipul de autovehicul ofertat, se mai arata in comunicat.

Clientul va primi un raspuns in maximum cinci zile lucratoare de la data transmiterii ofertei. Daca oferta este acceptata de BCR Leasing IFN, clientul opteaza pentru modalitatea de plata - numerar, credit bancar sau leasing - si se intocmeste contractul.

BCR Leasing IFN este prezenta pe piata romanesca din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, in prezent fiind parte a grupului financiar central-european Erste Group.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#bcr, #bunuri, #ifn, #leasing, #oferte , #stiri BCR