BCR ofera credite de nevoi personale cu asigurare de somaj

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 12:23
1181 citiri
BCR ofera credite de nevoi personale cu asigurare de somaj

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, de luni, persoanelor care contracteaza un credit de nevoi personale posibilitatea de a incheia si o asigurare care acopera, printre altele, riscul de pierdere involuntara a locului de munca, a anuntat luni banca, precizeaza NewsIn.

Aceasta asigurare complexa este oferita de BCR Asigurari de Viata si este disponibila prin intermediul agentiilor BCR, alaturi de creditul de nevoi personale fara garantii, Divers BCR, se arata in comunicat.

Asigurarea complexa este oferita clientului in momentul semnarii contractului de credit, iar indemnizatia de asigurare este platita de BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Polita de asigurare mai acopera riscuri precum invaliditatea totala si permanenta si incapacitate temporara de munca.

Asigurarea complexa nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, in continuare, oferita gratuit.

In cazul producerii evenimentului, asigurarea acopera soldul total al creditului la data aparitiei evenimentului, in caz de invaliditate totala si permanenta, se mai arata in comunicat.

Pentru incapacitate temporara de munca, se acorda valoarea a sase "Totaluri lunare" de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plata pe intreaga durata a asigurarii.

Pentru pierderea involuntara a locului de munca, asigurarea acopera valoarea a noua "Totaluri lunare" de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plata pe intreaga durata a asigurarii, potrivit bancii.

Suma asigurata in cazul invaliditatii totale si permanente, a incapacitatii temporare de munca si a pierderii involuntare a locului de munca reprezinta valoarea creditului oferita clientului, mentionata in contractul de credit, se mai arata in comunicat.

 

#bcr, #credite, #somaj, #asigurari , #stiri BCR