BCR Open Romania, pe mobil

Luni, 11 Septembrie 2006, ora 12:35
1163 citiri

Clientii Vodafone Romania vor putea urmari gratuit pe telefonul mobil toate meciurile de tenis din cadrul BCR Open Romania, pe portalul Vodafone live!. De asemenea, vor putea descarca gratuit videoclipuri cu faza zilei, precum si imagini din cadrul turneului. Vodafone Romania sponsorizeaza cea de-a unsprezecea editie a turneului BCR Open Romania, care are loc in perioada 11 A- 17 Septembrie 2006, la Arenele BNR din Bucuresti.

A"Vodafone Romania are placerea sa sprijine, pentru al saselea an consecutiv, cel mai important eveniment de tenis din Romania, parte a circuitului ATP. Clientii Vodafone live! vor putea urmari gratuit, in direct pe telefonul mobil, toate meciurile turneului. Pe langa sponsorizarea competitiei, ne bucuram sa organizam, si in acest an, doua evenimente traditionale A- KidsA' Day si Turneul JurnalistilorA", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

In data de 14 septembrie, Vodafone Romania va organiza Vodafone Kids" Day, eveniment la care tineri jucatori de tenis cu varste sub 16 ani vor avea ocazia sa joace cu tenismeni celebri. Toti copiii participanti vor fi premiati de Vodafone Romania.

O alta sectiune interesanta a turneului este Turneul Jurnalistilor, intre 14 si 15 septembrie, o competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

Intre 11-17 septembrie 2006, clientii Vodafone live! care descarca oricare dintre jocurile cu teme din tenis disponibile pe portal intra automat in concursul A"Serveste pentru 1000 de euro!A".

Clientii care activeaza serviciul Vodafone live! la standul Vodafone Romania, amenajat in zona publica a Arenelor BNR castiga pe loc obiecte promotionale Vodafone.

Vodafone Romania este furnizor oficial de servicii de comunicatii mobile al BCR Open Tenis, oferind acces rapid la Internet prin Vodafone Mobile Connect, in spatiul Centrului Media.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...