BCR opreste sistemul sau de carduri in noaptea de marti spre miercuri

Marti, 04 August 2009, ora 13:01
1136 citiri
BCR opreste sistemul sau de carduri in noaptea de marti spre miercuri

Banca Comerciala Romana (BCR) intrerupe operatiunile cu carduri in noaptea de marti spre miercuri intre orele 23:00 si 3:00 pentru imbunatatirea sistemului informatic, a anuntat, marti, banca, citata de NewsIn.

Astfel, in intervalul orar mentionat nu vor putea fi efectuate nici un fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de bancomate (ATM-uri) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri) nu va fi operationala, potrivit comunicatului.

In schimb, serviciul de asistenta de urgenta carduri va fi asigurat, in aceasta perioada, in sistem off-line.

"Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite", se mai arata in comunicat.

BCR, membra a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 2.000 de bancomate (ATM) si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestioneaza active de peste 17,1 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 653 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carduri, # BCR, # servicii , #stiri BCR