BCR propune un nou tip de credit pentru nevoi personale

Joi, 12 August 2004, ora 09:59
1078 citiri

BCR a lansat, ieri, un nou tip de credit pentru nevoi personale destinat persoanelor fizice si cu profesii liberale, plafonul maxim ridicandu-se pana la 20.000 euro sau echivalentul in lei sau dolari.Noul credit lansat de BCR vine in intampinarea persoanelor fizice care au realizat deja o investitie imobiliara, din surse proprii sau din credit ipotecar sau imobiliar de la BCR, si care doresc finantarea unor noi operatiuni.

Beneficiarul creditului poate utiliza cum doreste suma de bani imprumutata de la banca, fara a fi nevoie de facturi sau alte acte justificative care sa dovedeasca modul in care au fost cheltuiti banii.

Creditul se acorda pe o perioada de pana la zece ani si are o dobanda variabila de 9,5% pentru valuta si de 23% pentru lei. Pentru acest tip de imprumut, banca nu solicita avans sau girant.

Creditul este garantat cu ipoteca asupra imobilului imprumutatului. Capacitatea de rambursare se determina pe baza veniturilor lunare nete si certe.

Rata totala lunara (credit plus dobanda) nu va depasi 30% din venitul lunar net al solicitantului impreuna cu familia sa, dupa scaderea tuturor angajamentelor de plata ale solicitantului si membrilor familiei sale.

Sursa: Azi