BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in euro

Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:00
1973 citiri
BCR reduce cu pana la 1,25% dobanzile la creditele garantate in euro

Banca Comerciala Romana (BCR) reduce dobanzile la creditele garantate in euro, cu marje cuprinse intre 0,75% si 1,25%, in functie de istoricul pe care il au clientii cu BCR, a anuntat luni banca intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda compusa din EURIBOR la sase luni, plus o marja de 5,25% pentru clientii cu istoric BCR si Euribor la sase luni, plus o marja de 5,75% pentru clientii fara istoric, se arata in comunicat.

In acelasi timp, creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda compusa din EURIBOR la sase luni, plus o marja de 5,75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv EURIBOR la sase luni, plus o marja de 6,25% pentru clientii fara istoric.

In cazul creditelor ipotecare Rezidential BCR, acordate cu un avans mai mic de 25%, la noul procent de dobanda se va mai adauga 0,4% in cazul unui avans cuprins intre 0% si 10% (exclusiv), respectiv 0,2% in cazul unui avans cuprins intre 10% si 25%, exclusiv.

BCR a mai anuntat introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila.

"Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta EURIBOR, iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta EURIBOR din ultima perioada", se arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#bcr, #credite, #dobanzi, #euro , #stiri BCR