Cardurile BCR vor putea fi folosite in Republica Moldova, fara comisioane

Luni, 28 Iunie 2010, ora 00:11
1968 citiri
Cardurile BCR vor putea fi folosite in Republica Moldova, fara comisioane

Posesorii de carduri de debit BCR vor putea retrage numerar de la bancomatele BCR din Republica Moldova fara comisioane suplimentare celui de 0,2% din suma retrasa, minim 0,20 lei, pe care il practica la orice bancomat BCR, a anuntat banca, duminica, intr-un comunicat preluat de Newsin.

"In momentul de fata sunt circa 6.000 de ATM-uri (bancomate n.r.) in noua tari - Austria, Croatia, Cehia, Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina si Republica Moldova - de la care posesorii de carduri BCR pot retrage numerar fara sa mai plateasca alte comisoane interbancare si internationale.

Acest serviciu este valabil pentru toate cardurile de debit BCR atasate unui cont curent in lei", a declarat directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR, Igor Zganjer.

Comisionul de retragere de numerar in afara tarii pentru cardurile BCR este de 0,2% din suma retrasa, dar nu mai putin de 0,20 lei, pentru retragerile de la oricare dintre bancomatele grupului Erste Bank.

Totodata, toate cardurile de debit emise de BCR Chisinau au comision unic pentru retragerea de numerar prin bancomatele grupului Erste, similar cazului in care ar fi utilizat bancomatul unei alte banci din Moldova. 

#carduri, #bcr, #republica moldova , #stiri BCR