Cum trebuie sa arate o banca in viziunea liceenilor

Joi, 05 Iulie 2012, ora 14:14
1435 citiri
Cum trebuie sa arate o banca in viziunea liceenilor

Liceenii vad banca viitorului cu sucursale digitalizate, bani virtuali, tranzactii online, mobile banking si cu tehnologii bazate pe holograme sau criptare moleculara.

Liceenii cred ca o banca ar trebui sa fie orientata spre socializare, punand astfel un accent mai personal asupra comunicarii dintre consultantii financiari si clienti, potrivit unui program realizat de BCR, pe timpul verii, in care au fost selectati 60 de elevi.

Tinerii cred ca o banca ar trebui sa fie digitalizata, sa aiba sucursale virtuale, portaluri online, bani electronice si oferte dezvoltate in tehnologia 3D. Securitatea bancii ar trebui sa fie sustinuta prin criptare moleculara, in opinia elevilor.

Liceenii s-au gandit si la aspectul ecologic, fiind de parere ca o banca ar trebui sa utilizeze panouri solare, sonde geotermale si imprimante care recicleaza hartia.

Incepand cu 2 iulie, 60 de elevi, participanti in programul Summer Job BCR, singurul program de educatie financiara din Romania cu o componenta de internship adresat liceenilor, si-au inceput activitatea in sucursalele BCR din Bucuresti si din tara. Acestia au fost alesi din peste 350 de tineri care s-au inscris in competitie.

Cei 60 de elevi vor lucra in cadrul BCR, in toate departamentele, si vor fi sprijiniti de mentori, care le vor impartasi din experienta lor si ii vor ghida pe parcursul intregii veri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#banca social media, #bani virtuali, #banca digitala, #internship elevi BCR , #stiri BCR