Daca trebuie sa ajungi la banca, mergi la mall! Vezi programul de Paste al bancilor

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 14:56
2231 citiri
Daca trebuie sa ajungi la banca, mergi la mall! Vezi programul de Paste al bancilor

In perioada Pastelui, majoritatea bancilor isi inchid sucursalele. Exceptie fac anumite unitati care functionaza in mall-uri si in hipermarketuri.

BRD - Groupe Societe Generale a anuntat ca nu va avea program de lucru in Duminica Pastelui si luni. Insa, exceptie fac agentiile care functioneaza in supermarketuri si din Aeroportul Henri Coanda. Unitatile din supermarketuri vor functiona conform cu programul fiecarui magazin.

Pentru asistenta, clientii BRD pot suna doar pe 23 aprilie intre orele 8:00 si 16:00.

Pe 24 si 25 aprilie vor di disponibile doar optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni.

Acest serviciu va functiona si pentru urgente, cum ar fi blocarea sau pierderea cardului.

Cele 1.500 de ATM-uri si 21.000 de POS-uri BRD instalate la comercianti vor functiona normal. La fel si serviciile de internet si mobile banking.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, va avea sucursalele de retail, inclusiv cele din mall-uri, si centrele de afaceri corporate, vor fi inchise intre 23 si 25 aprilie.

"BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in functie de programul bancii", a declarat Cornel Cojocaru, directorul executiv al Directiei de Comunicare, BCR.

Banca se va asigura ca ATM-urile si automatele de schimb valutar sunt alimentate cu cash. Serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil non-stop.

In cazul Volksbank, clientii pot veni in sucursalele bancii vineri intre 9:00 si 13:00. In weekend si in a doua zi de Paste, unitatile Volksbank vor fi inchise.

Unitatile RBS vor avea program scurt in ziua de vineri, pana la ora 16.00, iar luni vor fi inchise. Incepand de marti, se va reveni la programul normal.

Serviciul RBS Phone Banking va fi accesibil nonstop pentru preluarea instructiunilor de plata, dar operarea acestora va fi conform cu zilele de sarbatoare.

Si unitatile Raiffeisen Bank vor fi inchise luni, insa nu si cele din Selgros, Carrefour si Cora sau din mall-uri. Unele dintre acestea vor functiona si sambata.

In cazul ING, sucursalele pentru persoane fizice si IMM-uri nu vor lucra sambata, 23 aprilie, si luni, 25 aprilie. Unitatile pentru companii mari sunt inchise luni, 25 aprilie.

Banca Romaneasca precizeaza ca sucursalele bancii nu vor fi deschise luni, 25 aprilie. In rest, programul bancii este unul normal, Banca Romaneasca neavand sucursale in centrele comerciale.

Totodata, Banca Comerciala Carpatica informeaza ca vineri, 22 aprilie, va avea program de lucru cu clientii intre orele 9:00 si 14:00, iar luni, 25 aprilie 2011, unitatile bancii vor fi inchise.

Toate unitatile Piraeus vor avea program normal vineri, pentru ca sambata sa fie inchise, cu exceptia Agentiei Unirea Spai, care va avea program intre 9:30 si 13:30. Luni, toate unitatile vor fi inchise.

Sucursalele UniCredit vor functiona vineri pana la ora 14.00, iar sambata va fi deschisa unitatea de la Unirea. Luni, toate sucursalele vor fi inchise.

Totodata, Unitatile CEC Bank vor avea program normal de lucru cu publicul vineri, urmand sa fie inchise sambata, duminica si luni. Si unitatile Bancpost sunt inchise de sambata pana luni, inclusiv unitatile din mall.

#banci inchise de paste, #bcr, #brd, #hipermarketuri, #malluri, #program banci paste , #stiri BCR